Şişli'de 'yanlışlıkla' cinayet
İHA

İstanbul'da Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servis girişinde Emre T. M. isimli yaşı 18’den küçük çocuk, ambulanstan indiği sırada bıçaklı saldırıya uğradı.

Dünyaca ünlü bir şarap firmasının sahibi olan Figen M. ile Randolp W. M. çiftinin iki oğlundan biri olan Emre T. M. henüz belirlenemeyen bir nedenle ağabeyiyle kavga etti.

AĞABEYİYLE KAVGA ETTİĞİ İÇİN HASTANEYE GETİRİLMİŞTİ

Ağabeyi tarafından darp edilen Emre T. M., ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Lise öğrencisi Emre T. M., ambulanstan sedyeyle indirildiği sırada, çıkan bir kavgada yaralanan yakınlarını görmek için hastaneye gelen Akın K.(22) tarafından bıçaklandı.

Akın K.'nın, akrabalar arasında yaşanan kavgada yakınlarını yaralayan kişiye benzeterek bıçakladığı Emre T. K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KATİL SİLAHIYLA YAKALANDI

Cinayetin ardından soruşturma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen katil zanlısının 22 yaşındaki Akın K. olduğunu belirledi. Bunun ardından zanlının kaçtığı adrese baskın düzenleyen emniyet güçleri, cinayet zanlısını olayda kullandığı bıçak ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Şişli'de 'yanlışlıkla' cinayet

''HUSUMETLİM SANDIM''

Emniyete götürülen cinayet faili Akın K., burada sorguya alındı. Katil zanlısı Akın K.’nın, alacak verecek meselesi nedeniyle akrabaları arasında çıkan kavgadan dolayı yaralı olan yakınlarını görmek üzere Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldiği, şüphelinin bu sırada ambulansla acile getirilen E.T.M.’yi yakınlarını yaralayan husumetli olduğu kişilerden birine benzettiği için olayı gerçekleştirdiği  belirlendi.

4 SABIKA KAYDI VAR

Konu ile ilgili yakalanan ve 3 kasten yaralama ile 1 görevi yaptırmamak için direnme suçlarından olmak üzere 4 suç kaydı bulunduğu tespit edilen şüpheli zanlı, bugün akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)