Şırnak'ta askeri araç kaza yaptı: 1 şehit
AA

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, kazada ağır yaralanan Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit'in kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtilerek, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise başsağlığı mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 18 Kasım 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Şırnak'ta askeri araç kaza yaptı: 1 şehit

ŞEHİDİN EVİNE ACI HABER ULAŞTI

Şehit düşen Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit’in İstanbul Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan evine Türk Bayrağı asıldı.

Şehidin evine daha sonra yakınları, komşuları, askeri yetkililer ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yetkililer geldi. Yetkililerden alınan bilgiye göre Şehit Cihan Geçit’in naaşı Şırnak’tan kaldırılan askeri uçak ile Atatürk Havalimanına getirilecek. Şehidin naşının buradan Küçükçekmece’de bulunan gasil haneye götürüleceği ardından da Bakırköy Ataköy’de kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Şehidin evinin önünde Büyükçekmece Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Polis ekipleri ise evin önünde önlem aldı. Şehit Cihat Geçit’in evli ve 5 yaşında 1 kız çocuğunun olduğu öğrenildi.

Şırnak'ta askeri araç kaza yaptı: 1 şehit

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)