Samsun'da naylona sarılmış çuval içerisinde kadın cesedi bulundu
İHA

Samsun'un Atakum ilçesinde 17 Aralık'ta evinden ayrılan ve ailesinin 24 Aralık'ta polise kayıp başvurusu yaptığı 35 yaşındaki Arzu Aygün'den, bir daha haber alınamadı.

Olayla ilgili kayıp kadının sevgilisi olduğu ileri sürülen Muharrem C. gözaltına alındı.

İTİRAF ETTİ, CESET BULUNDU

Sorgusunda kadını öldürdüğü söyleyen Muharrem C., cesedin bulunduğu yeri gösterdi. Arzu Aygün'ün cesedi, Samsun'un Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulundu.

Kadının cesedi, otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Samsun'da naylona sarılmış çuval içerisinde kadın cesedi bulundu

"BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM"

Öte yandan gözaltına alınan Muharrem C.'nin ifadesi de ortaya çıktı.

Terme ilçesi sahilinde Arzu Aygün ile buluştuklarını anlatan Muharrem C., "Olay günü beraber Terme sahiline gezmeye gittik. Aramızda kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Arabadan indik, o sıra tartışmamız alevlendi. Ben de üzerimdeki tabancayla ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi bilmiyorum. Sonra yere düştü. Ben de panik oldum. Öldüğünden emin olunca da gurbetçilerin yazlıklarının olduğu alana çuvala koyup attım. Böyle olmasını istemezdim. Pişmanım." dedi.

Savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarılan Muharrem C., akşam saatlerinde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

MÜGE ANLI ARIYORDU

Kayıp olan Arzu Aygün, bir süredir Müge Anlı'nın programında aranıyordu.

Samsun'da naylona sarılmış çuval içerisinde kadın cesedi bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)