Samsun’da bıçakla karnından yaralanan genç şarkı söyledi
İHA

Samsun’un Karadeniz Mahallesi Muradiye Sokak üzerinde iki grup arasında çıkan sözlü tartışma, daha sonra bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada sol baldırından bıçaklanan B.K.(17) ve karnından bıçaklanan S.K.(17), Gazi Devlet Hastanesi'ne, başından bıçak saplanan E.A. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

YARALIYKEN ŞARKI SÖYLEDİ

Olayın ardından hastanede ilk tedavisi yapılan S.K.'nin, sedye üzerinde yaralı vaziyetteyken şarkı söylemesi dikkat çekti.

S.K., kendisini bıçaklayanları tanımadığını dile getirdi.

Samsun’da bıçaklı kavgada yaralanan genç, sedyede şarkı söyledi VİDEO

“HAYAT SİNEMAMIZI AĞLATTILAR”

S.K. ile birlikte hastaneye gelen arkadaşı ise olayı, “Biz araya kaynadık. Arkadaşım öndeydi. Onu bıçakladılar. Sanırım başkasına vuracaktı, arkadaşıma vurdu. Hayat sinemamızı ağlattılar.” sözleriyle anlattı.

Samsun’da bıçakla karnından yaralanan genç şarkı söyledi

“KAVGAYI AYIRIRKEN OLAY MEYDANA GELDİ"

Kavgada sol baldırından bıçaklanan B. K., “Kavgayı ayırırken olay meydana geldi. Kavga edenleri tanımıyorduk. İnsanlık namına otururken bıçakladılar. Arkadaşım da kavgada yaralandı. O da karnından bıçaklandı. Onun durumu da iyi.” dedi.

Samsun’da bıçakla karnından yaralanan genç şarkı söyledi

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kavgada başına bıçak saplanan E. A.’nın (17) ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındığını belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)