Samsun’da 18 yıllık eşine kurşun yağdırdı
İHA

Samsun’un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Akbalık Sokak’ta yaşanan olayda, 44 yaşındaki Bülent Cenikli’ye ’eşine şiddet uyguladığı’ iddiasıyla evden uzaklaştırma kararı verildi.

15 gündür evden ayrı yaşayan Bülent Cenikli, bu sabah evine giderek işe gitmek için evden dışarı çıkan 18 yıllık eşi 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Ayşe Cenikli’ye apartmanın girişindeki merdivenlerden inerken kurşun yağdırdı.

AMBULANSTA HAYATINI KAYBETTİ

Kafasından vurulan ve ağır yaralanan Ayşe Cenikli, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Ayşe Cenikli

TESLİM OLDU

Bülent Cenikli, Irmak Polis Merkezi’ne giderek olayda kullandığı silahla birlikte teslim oldu. Bülent Cenikli eşini, ’çocuklarını kendisine göstermediği için öldürdüğünü’ söyledi.

Bülent Cenikli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

"PİŞMANIM"

Cenikli ilk ifadesinde, "Hakkımda daha önce de uzaklaştırma kararı vardı, ancak ben eve sürekli girip çıkıyordum. Sabah apartmanda karşılaştık. Konuştuk eve girip üst değişmek istedim. İzin vermedi, bir anda tartışmaya başladık. Bir anlık sinirle vurdum, pişmanım." dedi.

Samsun’da 18 yıllık eşine kurşun yağdırdı VİDEO

Ayşe Cenikli

Ayşe Cenikli

Ayşe Cenikli

Ayşe Cenikli

Ayşe Cenikli

Ayşe Cenikli

Ayşe Cenikli

Ayşe Cenikli

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)