Osmaniye'de boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklandı
DHA

Kahramanmaraş'ta ücretli öğretmenlik yapan Y.B., 9 yıldır evli olduğu S.B. ile anlaşmalı boşanmak için Kurban Bayramı'nın ikinci günü, Osmaniye'ye geldi.

Boşanmayı kabul eden S.B. de eşine, "Sizi Kahramanmaraş'a geri götüreyim arabayla, abdest de alın." diyerek, Y.B. ile beraberinde olan annesi K.B. ve kızı A.E.'yi aracına aldı.

EŞİNİ BIÇAKLAYIP, KAYNANAYLA ÜVEY KIZINI DARBETTİ

Ancak Cevdetiye Beldesi yakınlarına geldiklerinde aracı arıza yaptığı gerekçesiyle durduran S.B., eşi Y.B.'ye bıçakla saldırdı. Kayınvalidesi K.B. ile üvey kızı A.E.'yi de darbedip, olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralı kadın ambulansla Osmaniye'deki özel bir hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Osmaniye'de boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklandı ViDEO

Osmaniye'de boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklandı

CANİ KOCA TUTUKLANDI

Y.B.'nin yoğun bakım servisinde tedavisi sürerken, S.B. ise jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan saldırgan koca tutuklanarak, cezaevine gönderildi

Osmaniye'de boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklandı

"ANNEMİN KANI ELLERİMDEYDİ"

Annesinin tedavi gördüğü hastaneden ayrılmayan A.E., yetkililerden yardım istedi.

Gözyaşı dökerek yaşadıklarını anlatan üniversiteli A.E., "Annemi daha önce benzin dökerek, yakmaya çalıştı. Annem bunlara rağmen sırf çocukları için ayakta kalmaya çalışıyor. En son Kurban Bayramı'nda görüştüğünde, annem korkuyordu. Bana mesaj attı, 'Eğer senin telefonunu çaldırırsam, direkt polisi ara, bu adam beni öldürmeye geliyor' dedi. 'Anne köye gidin oradaki kalabalıkta hiçbir şey yapamaz' dedikten sonra, yanlarında gittim. Orada küçük bir tartışma yaşandı, anlaşmalı boşanmaya karar verdiler. Adam, annemden gusül abdesti almasını istedi. Bizi bulunduğumuz şehre bırakmak için yola çıkardı. Yola çıkmadan önce de kardeşime, 'Hadi kızım bizim fotoğrafımızı bir çek' dedi. Ben 'Hayır çekme' dedim. 'O zaman sadece annenin fotoğrafını çek' dedi. Yola çıktığımızda arabanın teklediğini ve gitmediğini söyleyip, karşıdan otobüse binebileceğimizi söyledi. 'Karşıdan otobüs geçmiyor, binemeyiz' dedim. Sonra bizi araçtan indirdi, annemi bıçakladı. Annemin kanı ellerime geldi. Anneannemi ittikten sonra benimle boğuştu, bana zarar vermek istedi. Bu sırada bıçak yerdeydi, ben bağırmaya başlayınca kaçıp, gitti. Artık hiçbir çocuk annesinin öldüğünü ya da kanını görmesin." dedi.

Osmaniye'de boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklandı

Osmaniye'de boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklandı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)