Muğla'da 6 köpeğin saldırısına uğrayan kadın
DHA

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Güllük Mahallesi’nde yürüyen ismi öğrenilemeyen kadın, 6 köpek tarafından saldırıya uğradı.

YOLDAN GEÇEN ADAM YARDIM ETTİ

Kenarda bekleyen köpekler kadının üzerine saldırırken, çantasıyla kendisini korumaya çalışan kadının yardımına çevredeki bir vatandaş koştu. Kadın ise o an yaşanan arbedede yere düştü.

Muğla'da 6 köpeğin saldırısına uğrayan kadın ViDEO

MAHALLELİ YETKİLİLERE SESLENDİ

Çevre sakinleri hayvanları çok sevdiklerini, ancak bu köpeklerin çok saldırgan olduğunu, bu olayın sıklıkla sürdüğünü, yetkililerin bir an önce müdahale etmesi gerektiğini söyledi.

Muğla'da 6 köpeğin saldırısına uğrayan kadın

"KADIN ÇOK KORKMUŞTU"

Saldırıya uğrayan kadını kurtaran, yakındaki akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan Yaşar Büyükakça ise o anları anlattı.

Sabah akaryakıt istasyonunda mesai değişimi yapacağı sırada 6 köpeğin bir kadına saldırdığını gördüğünü belirten Büyükakça, "Köpekler saldırınca, kadın dengesini kaybedip, düştü. Köpekler üzerine saldırmaya devam ediyordu. Yardıma koştum. Köpekler benim geldiğimi görünce dağıldı. Kadın çok korkmuştu. Yerden kaldırıp, koluna girdim. Akaryakıt istasyonuna götürdüm. Oturup, sakinleşmesini sağladım. Olay gerçekten korkunçtu. Acilen bir şey yapılması gerekiyor." dedi.

Öte yandan, köpeklerin saldırısından yara almadan kurtulan kadının, sakinleşip, kendisine gelmesinin ardından akaryakıt istasyonu çalışanlarına teşekkür ederek ayrıldığı öğrenildi.

Muğla'da 6 köpeğin saldırısına uğrayan kadın

Muğla'da 6 köpeğin saldırısına uğrayan kadın

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)