Manisa'daki baba: Eşim yemeğime ilaç katıp çocuklarımla kaçtı
DHA

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde yaşayan inşaat işçisi Fesih Çelik, geçen 10 Ekim'de ailesiyle birlikte öğle yemeği yedi.

İddiaya göre, kocası Çelik'in yemeğine uyku ilacı atan Dilek Çelik, 18 yaşındaki kızı Elifnur Çelik, 6 yaşındaki Zeynep Nur Çelik ve oğulları Yusuf Çelik (14), Bilal Çelik (11) ile ortadan kayboldu.

Saat 23.00 sıralarında kendine gelen Fesih Çelik, geri dönüşüm tesisinde büyük kızı ile çalışan eşi ve çocuklarını evde göremedi.

KAYIP BAŞVURUSU YAPTI

Telefonunu kapalı olduğu için eşine ulaşamayan Çelik, polise kayıp başvurusunda bulundu.

'Yemeğine uyku ilacı atıp 4 çocuğuyla evden kaçtı' iddiası -2

KIZININ ERKEK ARKADAŞI HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yapılan araştırmalar sonucu en son İstanbul Esenler Otogarı'na gittikleri görülen Dilek Çelik'in ve çocuklarının yanında Elifnur Çelik'in erkek arkadaşı Y.A.'nın da olduğu tespit edildi.

Baba Çelik, kızının erkek arkadaşı Y.A.'nın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri sürüp, 13 Ekim'de savcılığa suç duyurusunda bulundu. Eşi ve çocuklarının hayatından endişe eden Çelik, bir aydır her yerde ailesini arıyor.

Manisa'daki baba: Eşim yemeğime ilaç katıp çocuklarımla kaçtı VİDEO

'Yemeğine uyku ilacı atıp 4 çocuğuyla evden kaçtı' iddiası -3

"ÇARESİZ BEKLİYORUM"

Yaşadığı olayı anlatan Fesih Çelik, "Ailemle birlikte öğle yemeği yedik. Sanırım ya yemeğime ya da meyve suyuna ilaç attılar. İlaç verdikleri zaman yatağımı serdiler. İlaç etkisiyle ayaklarımı sanki bıçakla kesiyor gibi acı hissettim. O arada 'dışarı çıkma ne olur ne olmaz' şeklinde sesler duydum. Sonrasını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde, evin ışıkları yanıyordu ve televizyon kapalıydı. Evde kimseyi göremeyince, kapıya yöneldim. Anahtar dışarıda, kapı açıktı. Eşim, çocuklarımı da alarak gitmiş. Karakola ve savcılığa giderek şikayetçi oldum. Çocuklarımın yanında bir de kızımın uyuşturucu bağımlısı erkek arkadaşı da var. Bu nedenle çocuklarımın hayatından endişeliyim." diye konuştu.

'Yemeğine uyku ilacı atıp 4 çocuğuyla evden kaçtı' iddiası -4

"ÇOCUK GİBİ AĞLIYORUM"

Eşi ve çocuklarıyla hiç sorun yaşamadığını ve eşinin gideceğini hiç belli etmediğini söyleyen Çelik, "Eşime o gün bu gündür hiç ulaşamadım. Telefonlarını da kapatmışlar. Çaresiz bekliyorum. Hadi diyelim, o çocuk kızımı götürdü. Eşim neden onlarla gitti. 30 bin TL kadar birikmiş paramız vardı, giderken onu da götürmüş. Böyle bir durum olacağını kesinlikle hiçbir şekilde belli etmediler. Bir aydır gözüme uyku girmedi, tüm düzenim bozuldu. Evde çocuk gibi ağlıyorum. Çocuklarımın bu şekilde gitmesi beni çok üzdü. Bir an önce eve dönmelerini çok istiyorum. Ailemi gören, yerini bilenler bana yardımcı olsun." dedi.

'Yemeğine uyku ilacı atıp 4 çocuğuyla evden kaçtı' iddiası -1

'Yemeğine uyku ilacı atıp 4 çocuğuyla evden kaçtı' iddiası -5

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)