Kuyumcudan yüzük çalan hırsızlar yakalandı
İHA

Adana'nın Sarıçam ilçesi Şahintepe Mahallesi'nde Sevil A. (51), kızı Kibar K. (19) ve resmi nikahı olmadan evlendiği damadı Şeyhmus G. (26) bir kuyumcuya geldi.

KIZI VE DAMADI KUYUMCUYU OYALADI

İş yeri sahibine altın almak istediklerini söyleyen Sevil A., vitrindeki yüzüklere bakmak istedi. Bu sırada Kibar A. ve dini nikahlı kocası Şeyhmus G., kuyumcuyu oyaladı. Sevil A. da tablada bulunan iki yüzüğü aldı.

Kuyumcudan yüzük çalan hırsızlar yakalandı ViDEO

EKSİK YÜZÜĞÜ GÖRÜNCE KAMERADAN HIRSIZLARI FARK ETTİ

Kadın, 1.500 lira değerindeki yüzüklerden birini parmağına takıyor gibi yapıp vitrinin alt tarafındaki çantaya koyup çaldı; diğer yüzüğü ise beğenmediğini söyleyerek bıraktı. Daha sonra şüpheliler, alışveriş yapmadan iş yerinden ayrıldı. Yüzüklerden biri eksik çıkınca güvenlik kamerası görüntüsünden soyulduğunu fark eden iş yeri sahibi, polisi aradı.

Kuyumcudan yüzük çalan hırsızlar yakalandı

KUYUMCUDAN ÇALIP, HEMEN SATTI

Kuyumcuya gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kaçtığı otomobilin plakasından adreslerine ulaştı. Kısa sürede yakalanan şüphelilerden Sevil A.; paraya ihtiyacı olduğunu, çaldığı yüzüğü kısa sürede sattığını söyledi.

Kuyumcudan yüzük çalan hırsızlar yakalandı

Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Kuyumcudan yüzük çalan hırsızlar yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)