Kontrolü kaybeden sürücünün kazası kamerada
DHA

35 ABS 367 plakalı otomobille alt geçitten geçtiği sırada aniden rahatsızlanan 34 yaşındaki Ender T., aracıyla önce bariyer ve kaldırıma, ardından çöp konteyneri ve bir otomobile çarptı.

HIZINI ALAMADI, AÖF'YE GİRDİ

Hızını alamayan otomobil, daha sonra Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Mevlana Caddesi üzerinde bulunan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bürosunun kapısına çarptı.

Direksiyonda fenalaşıp kaza yaptı İZLE

AÇIK ÖĞRETİM BÜROSU ÇALIŞANI KAZADA ÖLDÜ

Kazada yaralanan 3 kişiden açık öğretim bürosu çalışanı Aslı Orak (37), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

Diğer yaralıların da kimlikleri belirlendi. Yaralıların açık öğretim bürosu çalışanı İlknur Çilik (41) ile kaza anında yoldan geçen Mehmet Ogün Ekşi olduğu belirtildi.

Çilik ve Ekşi'nin tedavileri sürdüğü belirtildi.

Kontrolü kaybeden sürücünün kazası kamerada

SÜRÜCÜ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Diğer yandan hakkında 'kent trafiğini tehlikeye sokmak ve alkollü araç kullanmak' suçlarından işlem yapılan araç sürücüsü Ender T., adliyeye sevk edildi.

Kontrolü kaybeden sürücünün kazası kamerada

TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, Aslı Orak için Uncalı Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. Cenazeye Orak'ın ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Baba Mehmet Ali Orak'ın cenazede güçlükle ayakta durduğu belirtildi.

Orak'ın yakını olduğu belirtilen kadın ise "Meleğim benim" diyerek, tabuta sarıldı. Aslı Orak'ın cenazesi, kılınan namazın ardından götürüldüğü Boynuzlukuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kontrolü kaybeden sürücünün kazası kamerada

REKTÖRDEN TAZİYE MESAJI

Yaşanılan elim kazayla ilgili bir taziye mesajı yayımlayan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Aslı Orak’ın yakınlarına başsağlığı diledi. Mesajında üzüntüsünü dile getiren Rektör Çomaklı şu ifadelere yer verdi:
“Açıköğretim sınavları yapılırken meydana gelen kaza neticesinde görevi başında hayatını kaybeden, Antalya ili Mevlâna Bürosu personeli Aslı Orak’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm üniversitemize başsağlığı diliyorum. Aynı kazada yaralanan büro personelimiz İlknur Rukiye Çirik’e acil şifalar diliyorum.”

Kontrolü kaybeden sürücünün kazası kamerada

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)