Kocaeli'de oğlunu öldüren cani babayı eşi savundu
DHA

Karamürsel ilçesi Tepeköy mevkiinde, 8 Aralık 2008'de tabanca ile vurularak öldürülmüş erkek cesedi bulundu. Jandarma ekiplerince olayla ilgili yapılan incelemede cesedin, sağır ve dilsiz olan Bülent Erdem'e (30) ait olduğu belirlendi. Yapılan çalışmalara rağmen, Erdem'in katili bulunamadı.

11 YIL SONRA BABASININ ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

2019 yılında, dosyayı yeniden inceleyen İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, Bülent Erdem'i, kiralık araçla kaza yapması nedeniyle tartıştığı babası Necmi Erdem'in öldürdüğünü ortaya çıkardı.

Polisin belirlenen adrese düzenlediği operasyonla Necmi Erdem, gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Necmi Erdem, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DİĞER OĞLU: BABAMDAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM

Tutuklu sanık Necmi Erdem'in yargılanmasına bugün, Kocaeli 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Müşteki sıfatıyla ifade veren Ayhan Erdem, "Babamdan şikayetçi değilim." dedi.

"BENİM EŞİM YAPMAZ ÖYLE ŞEY"

Hayriye Erdem ise, "Eşimden şikayetçi değilim. Oğlum işitme engelliydi. Çok severdik, ama çok yaramazdı. Ben eşimin öldürdüğünü bilmiyordum. Benim eşim yapmaz öyle şey." diye konuştu.

Oğlunu öldürmekten yargılanan babanın davasında eşi 'yapmaz öyle şey' dedi -1

"İSTEMEYEREK OLDU, SİLAHIN KİME AİT OLDUĞUNU BİMİYORUM"

Savunmasını yapan Necmi Erdem, "Ben böyle bir olay olsun istemezdim. İstemeyerek oldu. Bir kargaşa sırasında meydana geldi. Arabanın içinde tartıştık. Oğlum bana vurdu ama ben yaralanmadım. O arada silah patladı. Silahı o zaman denize atmıştım. Silahın kime ait olduğunu da bilmiyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, Erdem'in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Oğlunu öldürmekten yargılanan babanın davasında eşi 'yapmaz öyle şey' dedi -2

Oğlunu öldürmekten yargılanan babanın davasında eşi 'yapmaz öyle şey' dedi -3

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)