Bayram namazından çıkan gence yorgun mermi isabet etti
İHA

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Yenişehir Mahallesi Şehit Kazım Sokak’taki camiden bayram namazını kıldıktan sonra çıkan Resul A.'nın, sokakta yürürken bir anda kafasına magandaların ateşlediği kurşun isabet etti.

HAYATİ TEHLİKE OLUŞMADI

Olayı gören çevredeki vatandaşların yardımıyla Resul A., Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Resul A.’nın kafasında, kurşun çekirdeğinin olduğu tespit edildi. Hayati tehlikesi olmayan Resul A., ameliyata alındı.

Bayram namazından çıkan gence yorgun mermi isabet etti

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Doktorlar, Resul A.'nın başına 2 mermi isabet ettiğini, mermilerden birinin dışarı çıktığını diğerinin ise kafatası içerisinde kaldığını belirledi. Gencin başındaki mermi çekirdeği yapılan ameliyatla başarılı bir şekilde çıkarıldı. Ameliyat sonrasında gözetime alınan Resul A., Beyin ve Sinir Cerrahi Servisi’ne yatırıldı.

Bayram namazından çıkan gence yorgun mermi isabet etti

"İNŞAATTAN BİR ŞEY DÜŞTÜĞÜNÜ SANDIM"

Olayı anlatan Resul A., arkadaşlarıyla çay içmeyi planladığını belirterek, “Bayram namazından çıktık. Arkadaşlarla çay içecektik. Sonra yürürken, başıma bir anda bir şey geldi. Yukarıda inşaat vardı. Oradan bir şey düştüğünü sandım. Baktık, orada hiçbir çalışma yok. Elime az bir kan geldi. Sonra hastaneye geldik. Burada 2 kurşun olduğunu söylediler. 1 tanesi kendisi çıkmış, diğerini de şimdi ameliyatla aldılar. İlk anda kulağım çınladı. Ne olduğunu anlayamadım. Sonra da hastaneye geldik zaten.” dedi.

Bayram namazından çıkan gence yorgun mermi isabet etti

"BAYRAMDA DIŞARI ÇIKMAYA KORKUYORUZ"

Olay sırasında Resul A. yanında olan arkadaşı Mustafa Aktaş ise “Biz Bekirdere’de oturuyoruz. Bayram namazından çıktık. Bir 30 metre kadar yürüdükten sonra arkadaşın kafasına bir şey geldi. Bir çat sesi duyduk. Yukarıdan bir şey düştüğünü düşündüm ama yere baktım, hiçbir şey yok. Arkadaşımın kafasına baktığımda çok fena kanıyordu. Gömleği falan hep kan içindeydi. Sonra hemen hastaneye geldik. Burada kafasından mermi çekirdeği çıkmış. Yazık, günah. Ben bunu yapanları şiddetle kınıyorum. Herkes dikkatli olsun. Bayramda dışarı çıkmaya bile korkuyoruz artık. Kimin ateş ettiği de belirsiz, kör kurşun. Bu çocuk ölse, kimin vurduğunu bilmiyoruz. Tamamen kör kurşun, talihsizlik.” diye konuştu.

Bayram namazından çıkan gence yorgun mermi isabet etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)