Kocaeli’de balkondaki iç çamaşırına kızdı, öldürüldü
DHA

Geçen yıl 1 Ağustos'ta Kocaeli’nin Derince ilçesinde Ramazan Göğerçin (25), eşi Ö.G. ve arkadaşları Sefa Numan T. ile E.D. arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Ramazan Göğerçin, kendi tabancasından çıkan 2 kurşunla yaşamını yitirdi, arkadaşı Sefa Numan T. ise elinden yaralandı.

Olayın ardından gözaltına alınan 2 şüpheliden Sefa Numan T. tutuklandı, E.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ARKADAŞLARI VE EŞİNİ SİLAHLA TEHDİT ETTİ

Savcılık tarafından olayla ilgili hazırlanan iddianame tamamlandı.

İddianamede, Sefa Numan T. ve E.D.'nin, arkadaşları Ramazan Göğerçin’in eşinden anahtarı alıp eve girdikleri, iki arkadaşın uyuyan Göğerçin'i uyandırmaya çalıştıkları, başarılı olamayınca da balkona çıkıp oturdukları belirtildi.

İddianamede, Göğerçin'in kalktığında iki arkadaşını balkonda otururken bulduğu ardından da birlikte evden çıkıp eşini, kayınvalidesinin evinden aldıkları ifade edildi.

Kocaeli’de balkondaki iç çamaşırına kızdı, öldürüldü

“UYURKEN BENİM EVİME GİRİYORSUN”

Daha sonra birlikte alkol aldıkları belirtilen iddianamede, Ramazan Göğerçin'in yanındaki tabancayla ormanlık alana doğru 1 el ateş ettiği ifade edildi.

Ardından Göğerçin'in, eşi Ö.G. ile arkadaşları Sefa Numan T. ve E.D.'yi karşısına alıp tabancayı doğrulttuğu, "Acelemiz neydi? Ben uyurken evime gelecek kadar acele işimiz neymiş bizim? Uyurken benim evime giriyorsun. Eşimin çamaşırları orada asılıyken sen nasıl giriyorsun?" dediği, daha sonra Göğerçin'in kendisini sakinleştirmeye çalışan Sefa Numan T.’yi elinde tabancayla darbettiği anlatıldı.

Kocaeli’de balkondaki iç çamaşırına kızdı, öldürüldü

KENDİ SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA VURULDU

Sefa Numan T.’nin yere düşmesi sonucu E.D.'ye dönen Ramazan Göğerçin’in, "Siz kim oluyorsunuz da benim karımın çamaşırlarının asılı olduğu balkonda, ben yatarken keyif yapıyorsunuz?" dediğine yer verilen iddianamede, Göğerçin tekrar Sefa Numan T.'yi darbetmeye başladığı sırada silahın 3 el ateş aldığı, ilk kurşunun Sefa Numan T.’yi sol elinden, diğer 2 kurşunun ise Ramazan Göğerçin’i boynundan ve karın bölgesinden yaraladığı belirtildi.

Yaralanan Ramazan Göğerçin’in, eşi Ö.G. ve E.D. tarafından hastaneye götürüldüğü, elinden yaralanan Sefa Numan T.’nin ise kendi aracıyla hastaneye gitmek için bölgeden ayrıldığı belirtildi.

Kocaeli’de balkondaki iç çamaşırına kızdı, öldürüldü

MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENDİ

Cumhuriyet Savcısı, Sefa Numan T.’nin çelişkili ifadeler verdiğini, kriminal raporlar ve otopsi tutanağında Göğerçin’i 'kasten öldürme' suçunu işlemesinden dolayı müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)