Kayseri'de eski eşini öldüren sanığın 7 yaşındaki kızı konuştu
DHA

Kayseri’de Şükrü Efe, 16 Şubat 2021'de boşandığı eşi Nuran Koçer ile konuşmak için 3 Mart'ta Melikgazi ilçesi Kocatepe Mahallesi'ndeki eve gitti.

TABANCAYLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Şükrü Efe, çıkan tartışmada 3 çocuğunun annesi Nuran Koçer'i tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Şükrü Efe, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne 200 metre uzaklıktaki evde yakalanarak gözaltına alındı.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Şükrü Efe hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi. Şükrü Efe hakkında, 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında, sanık Şükrü Efe ile şikayetçi kızlarından 15 yaşındaki E.E., 11 yaşındaki R.E. ve 7 yaşındaki Y.E. ile ölen Nuran Koçer'in babası Sait Koçer hazır bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da duruşmaya müdahil oldu.

"ARTIK BENİ OKULDAN ALAN BİR ANNEM YOK, ÖMÜR BOYU CEZAEVİNDE KALSIN"

Ölen Nuran Koçer’in 7 yaşındaki kızı Y.E., “Annem beni okuldan alırdı. Artık beni okuldan alan bir annem yok. Tüm arkadaşlarımı anneleri okuldan alıyor ama beni annem alamıyor. Ömür boyu cezaevinde kalmasını istiyorum. Şikayetçiyim.” diye konuştu.

Eski eşini öldüren sanığın 7 yaşındaki kızı:  Artık beni okuldan alan bir annem yok -1

"BİZİ ANNESİZ BIRAKTI"

15 yaşındaki E.E. ise, “Elini kolunu sallayarak annemi öldürdü. Bizi annesiz bıraktı. En ağır cezayı almasını ve cezaevinden çıkmamasını istiyorum. Şikayetçiyim.” ifadelerini kullandı.

Sanık Şükrü Efe ise, “Diyeceğim bir şey yok. Önceki ifadelerimi tekrar ediyorum.” dedi.

3 KIZI DA TEPKİ GÖSTERDİ: ALLAH BELANI VERSİN

Mahkeme heyeti, verdiği ara kararla Şükrü Efe’nin tutukluluk halinin devamına hükmederek, eksikliklerini giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Jandarma tarafından mahkeme salonundan dışarı çıkarıldığı sırada sanık Efe’ye, 3 kızı tepki göstererek, “Allah belanı versin.” diye bağırdı.

Eski eşini öldüren sanığın 7 yaşındaki kızı:  Artık beni okuldan alan bir annem yok -2

Eski eşini öldüren sanığın 7 yaşındaki kızı:  Artık beni okuldan alan bir annem yok -3

Eski eşini öldüren sanığın 7 yaşındaki kızı:  Artık beni okuldan alan bir annem yok -4

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)