Kahramanmaraş'ta felç geçiren şahıs merdivenleri elleriyle çıkıyor

Kahramanmaraş'ın Osmangazi Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki 5 çocuk babası Selahattin Muttalipoğlu, 1985 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda felç kaldı.

38 yıldır hayatına belden aşağısı engelli olarak devam eden Muttalipoğlu, evine çıkmak için bileklerinin desteğiyle merdivenleri kullandığını, çok zorluklar çektiğini söyledi.

Hiç kimseden maddi bir beklentisinin olmadığını sadece yaşı ilerlediği için merdivenleri artık çıkmakta zorlandığını kaydeden Muttalipoğlu, bir asansör yapılmasını istedi.

"Yardım olmazsa tamamıyla zorlanıyorum"

İçinde bulunduğu durumu anlatan Selahattin Muttalipoğlu, "Bir kaza neticesinde belim kırıldı. Kuşaktan aşağımız tutmaz oldu. O gündür bu gündür hayatımı bu şekilde idame ettirmekteyim. Bu halimden dolayı merdiveni çıkmakta çok zorlanıyorum. Kaza olalı tam 38 yıl oldu. Hele hele yardım olmazsa tamamıyla zorlanıyorum. Hanımın yardımıyla ya da herhangi bir kardeşimizin desteği ile merdiveni inip çıkmaya çalışıyorum.

Kahramanmaraş'ta felç geçiren şahıs merdivenleri elleriyle çıkıyor

"Kramplar giriyor ve orada perişanlık başlıyor"

Yetkililerden buraya bir asansör yapılmasını rica ediyorum. İnip çıkarken ayaklarda güç olmadığı için kol gücüyle yapmaya çalışıyorum. Yaşım ilerlediği için tamamen zorlaşıyor ve kramplar giriyor ve orada perişanlık başlıyor. En kısa zamanda yetkililerden bu konuda yardım istiyorum." dedi.

Kahramanmaraş'ta felç geçiren şahıs merdivenleri elleriyle çıkıyor VİDEO

Kahramanmaraş'ta felç geçiren şahıs merdivenleri elleriyle çıkıyor