Kağıthane'de trafik magandası terör estirdi
DHA

Kağıthane Cendere Caddesi'nde, seyir halindeki otomobil sürücüsü ile motosikletli arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsünün önünü keserek aracını durdurdu.

BARIŞALIM DEDİ TOKAT ATTI

Motosiklet sürücüsünün kaskını alan otomobil sürücüsü, hakaret ve küfretmeye başladı. Bununla da yetinmeyen öfkeli sürücü, 'Gel barışalım' dediği motosiklet sürücüsünün bir anlık boşluğundan faydalanarak, ona tokat attı.

Kağıthane'de trafik magandası önünü kestiği motosikletliyi tokatladı ViDEO

Kağıthane maganda

SİLAHINA YÖNELİNCE ÇEVREDEKİLER KAÇTI

Motosiklet sürücüsünün kaskını alan ve tokatlayan öfkeli sürücünün, çevredeki vatandaşların 'polisi arayın, karakola gidelim' demesi üzerine aracından silahını almaya teşebbüs ettiği görüldü.

Bunun üzerine çevredekiler sağa sola kaçışırken, motosiklet sürücüsü de motosiklet ve kaskını bırakarak kaçmaya başladı. Bunu gören trafik magandası, motosiklet sürücüsünü kovalamaya başladı ancak yakalayamadı.

Kağıthane maganda

Motosiklet sürücüsünün kaçmasıyla bu kez otomobilinin arkasındaki kamyonet sürücüsüne yöneldi. Kamyonet sürücüsüne de tehditler savurmayı ihmal etmeyen maganda, çevredeki vatandaşların uğraşıyla zorla aracına bindirildi.

Kağıthane maganda

TRAFİK AKSADI

Kağıthane'nin en işlek caddelerinden biri olan Cendere Caddesi'nde, yaklaşık yarım saat süren kavga nedeniyle trafik akışı da aksadı. Otomobilini trafik ışıklarına park eden kişi, sabah işlerine gitmek isteyen vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kağıthane maganda

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)