Kadıköy’de markette sosyal mesafeyi koru dedi, bıçakla tehdit edildi
İHA

Kadıköy’de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu pazar günü markete giden Hamdi Keskik, ödeme için kasaya geldiğinde sırada bekleyen başka birine sosyal mesafeyi koruması için uyarıda bulundu.

Uyarı üzerine deliye dönen şahıs Keskik'e hakaret etmeye başladı.

BIÇAKLI TEHDİT: SENİ SÜZGECE ÇEVİRİRİM

Bununla da kalmayan şahıs cebinden çıkardığı bıçakla, "Benim canımı sıkma seni süzgeçe çeviririm.” diyerek tehditler yağdırdı. Öfkeden gözü dönen adamı ise marketteki diğer vatandaşlar susturmaya çalıştı.

Kadın müşterilerin tepkisi karşısında önce özür dileyen şahıs, tartıştığı Keskik'e "Market çıkışı fırının oraya gel." diyerek tehditlerini yeniledi.

Kadıköy’de markette sosyal mesafeyi koru dedi, bıçakla tehdit edildi VİDEO

"SANKİ O ANI BEKLİYORDU"

Hamdi Keskik, olay anına yönelik şu açıklamalarda bulundu:

“İhtiyaçlarım için sabah markete gittim. Gayet sosyal mesafemi koruyarak bulunmuş olduğum noktadaydım. Ürünlerimi kasaya indiriyordum. Önümdeki arkadaşta kasa boş olmasına rağmen ilerlemiyordu. Gayet nazikçe mesafeyi korumak adına uyarıda bulundum. Sanki o anı bekliyordu çıldırmış bir deliye döndü. Hakaret ederek ‘Seni süzgece çeviririm.’ diyerek çok çirkin hakaretler etti. İşin boyutu değiştiği için o anları video kayıta aldım.”

Kadıköy’de markette sosyal mesafeyi koru dedi, bıçakla tehdit edildi

“SENİ ASIP KESERİM”

“Ben video çekmeye başlayınca hemen ‘Sen beni tanıyor musun? Seni asıp keserim.’ diyerek bıçak çekmeye başladı. Ben sakinliğimi korumaya çalıştım. Beni sonrasında tehdit ederek köşedeki fırının orda seni bekliyorum dedi. Ben alışverişimi yapıp dediği yere gittim. Gelseydi polis çağıracaktım.

“ÜLKEMİZDEN TEMİZLENMELERİNİ İSTİYORUM”

Ben bu olaydan yara almadım ama başkasının başına daha kötüsü gelebilir. İcabında dışarıda bıçaklayabilirdi. Ben böyle kişilerin ülkemizden temizlenmesini istiyorum.”

Kadıköy’de markette sosyal mesafeyi koru dedi, bıçakla tehdit edildi

Kadıköy’de markette sosyal mesafeyi koru dedi, bıçakla tehdit edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)