İzmir'de ölümün teğet geçtiği anlar kamerada
İHA

İzmir'in İsmet Kaptan Mahallesi'nde elektronikçiler Çarşısı’nda Emre Katre (30) idaresindeki hafif ticari araç, sokakta seyir halindeyken kuvvetli fırtınanın etkisiyle sokakta bulunan ve tadilat halinde olan bir otelden gaz beton parçaları savruldu.

BETON PARÇALARI DÜŞTÜ

Yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı düşen gaz beton parçaları, hafif ticari aracın ve kaldırımda bulunan vatandaşın üzerine düştü.

İzmir'de ölümün teğet geçtiği anlar kamerada

VATANDAŞLAR KIL PAYI KURTULDU

Araç içerisinde eşi ve küçük çocuğuyla bulunan Emre Katre ve kaldırımda bulunan vatandaş, şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, olayla ilgili rapor tuttu.

Ölümün teğet geçtiği anlar kamerada -1

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ, KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Aracın içerisinde eşi ve çocuğuyla seyir halinde olduğunu söyleyen sürücü Emre Katre, korku dolu anları anlattı. Katre, "Bir anda oldu zaten ben de nasıl olduğunu anlamadım. İnşaatta hiçbir güvenlik önlemi alınmamış, beton parçaları direkt üstümüze düştü. Araç içerisinde eşim ve çocuğum da vardı. Kırılan camlar biraz gözüme geldi ama çok şükür bir şeyimiz yok. Polise haber verdik gelip tutanak tutturacağız. Allah’tan birisinin üstüne düşmedi betonlar. Aracı bu hale getiren insana neler yapmaz." diye konuştu.

"VERİLECEK SADAKAMIZ VARMIŞ"

Olay esnasında sokakta bulunan vatandaşlardan Serkan Tokalay ise, "Elektrik işi yapıyorum. Malzeme almak için buraya geldik. Buradaki araç ilerlerken bir anda gürültü kopunca kafamı eğdim, hemen kendimi sağa doğru attım. Burada araç değil de bir insan da olabilirdi. Yaralanabilirdi, ölebilirdi Allah korusun. Allah korudu açıkçası. Verilecek sadakamız varmış. Burada güvenlik önlemi alınsaydı belki de bu olmazdı." açıklamasında bulundu.

Ölümün teğet geçtiği anlar kamerada -2

Ölümün teğet geçtiği anlar kamerada -3

Ölümün teğet geçtiği anlar kamerada -4

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)