İzmir’de öldürülen 2 çocuk annesinin şüphelisi, mesai arkadaşı çıktı
DHA

İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 196 Sokak'ta 2 çocuk annesi Meral Şen (40), sokak ortasında kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı.

Saldırgan, beyaz renkli otomobille kaçarken, kadını kanlar içerisinde yatarken gören vatandaşlar, polisi aradı.

Ağır yaralı halde ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şen, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

OTOMOBİL TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Meral Şen'in cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri, şüphelinin kaçarken kullandığı otomobili Nazarköy Mahallesi yakınlarında terk edilmiş olarak buldu.

Polis, E.Ş. adlı şüphelinin peşine düştü.

İzmir’de öldürülen 2 çocuk annesinin şüphelisi, mesai arkadaşı çıktı

'EŞİM ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN ŞİKAYET ETMİŞ'

Cenazeyi teslim almak için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gelen Soner Şen, E.Ş. adlı şüphelinin temizlik ürünleri üretimi yapan fabrikada çalışan eşinin mesai arkadaşı olduğunu söyledi.

Şen, "E.Ş. denilen kişi, iş yerine alkollü geliyor. Eşim de 'Ben bununla çalışmam' diyerek, durumu üstlerine bildiriyor.  E.Ş., işten çıkartılıyor. Bu nedenle kinlendiği eşimi, durakta beklerken katlediliyor. İnsanlığımız bu kadar işte. Eşimle aynı makinada çalıştıkları için rahatsız olmuş ve şikayet etmiş, ne var ki bunda. Eşim olay günü gece vardiyasına gitmek için servis bekliyordu. İki çocuğum var, perişan durumdayız." dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)