İzmir'de kuryenin hayatını kaybettiği kaza anı
İHA

İzmir'in Konak ilçesi Eşrefpaşa Caddesi üzerinde seyir halinde olan Tolga İdis idaresindeki motosiklet, karşı yönden gelen 26 yaşındaki E.K. idaresindeki araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Motosiklet sürücüsü çarpışmanın etkisiyle metrelerce sürüklenirken, kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan İdis, ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KURTARILAMADI

Burada tedavi altına alınan motosikletli kurye Tolga İdis, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İzmir'de kuryenin hayatını kaybettiği kaza anı ViDEO

Tolga İdis

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

2 buçuk yaşında bir çocuk babası olduğu öğrenilen motosikletli kurye Tolga İdis’in acı haberini hastanede alan yakınları sinir krizi geçirdi. Otomobil sürücüsü E.K. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kazada hayatını kaybeden motosikletli kuryenin babası Kadir İdis, yaptığı açıklamada oğluna vuran sürücünün çok süratli olduğunu, güvenlik kamerası kayıtlarını izleyemediğini, izleyenlerin ise kendisine ’Oğlunun düşmanı mı vardı?’ sorusunu yönelttiklerini söyledi.

Tolga İdis

"RESMEN CİNAYET"

Acılı baba İdis, "Resmen cinayet gibi. Ben videoyu seyredemedim. İzleyenler diyor ki ’Oğlunun düşmanı mı vardı, oğlunu sevmeyen biri mi vardı?’ O yolda sokağa çıkma yasağı varken, dört şeritli yolda, geliyor benim oğlumu biçiyor. Video kayıtları var. Benim oğlumun motoru 50’lik motor. Benim oğlumda kask var, dizlik var. Ben yıllarca o cadde üzerinde iş yaptım. Orayı çok iyi biliyorum. İftar saati yaklaştığı zaman jet gibi iftara yetişmeye çalışıyorlar. Sokağa çıkma kısıtlamasında o araba nasıl jet gibi gidiyor? Oğlum yanlış şeritte bile olsa orada spot mağazaları var. Yol kenarında o tek şeritte kurtarmak istedi belki de. Bu adam jet gibi gelip oğluma vurmuş; oğlumu paramparça etmiş." açıklamasında bulundu.

Tolga İdis

"SÜRÜCÜ İFTARINI AÇTI, BENİM OĞLUM AÇ KARNINA ÖLDÜ"

Kaza yapan sürücü E.K.’nin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılmasına tepki gösteren baba Kadir İdis, "Artık bu motorculara dikkat edin. Onlar da insan evladı. Artık bütün alışveriş siteleri motosikletli kuryeler ile siparişleri gönderiyorlar. Allah için şu motorculara dikkat edin. Onun da trafik aracı var, senin de var. Senin ne üstünlüğün var? Orada hız limiti uyarısı var, o limiti aşma. Oğluma vuran sürücü akşamına gitti iftarını açtı. Benim oğlum aç karnına öldü. Aç karnına kara toprağa girdi." diye konuştu.

Tolga İdis

Tolga İdis

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)