İzmir'de kaşla göz arasında telefon hırsızlığı
DHA

İzmir'in Urla ilçesinde 2 erkek 1'i kadın, müşteri kılığında telefon mağazasına geldi.

3 kişi, mağaza sahibine telefon fiyatlarıyla ilgili çeşitli sorular sordu.

KAŞLA GÖZ ARASINDA CEBİNE ATTI

Bu sırada iş yeri sahibi başka bir müşteriyle ilgileniyordu. Mağaza sahibine oyalayan kadın, kaşla göz arasında sol eliyle biranda telefonu alarak cebine attı.

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar, daha sonra hiç bir şey olmamış gibi mağazadan ayrıldı.

Kaşla göz arasında 6 bin TL'lik telefonu çaldılar İZLE

GİRER GİRMEZ ÇALDI

İş yeri sahibi ise daha sonra güvenlik kameralarını inceleyince, olayı fark etti. Görüntülerde mağazaya giren hırsızlardan kadının sol eliyle telefonu hızlı bir şekilde çalması kameralara yansıdı,

"BENİM CANIM YANDI"

İş yeri sahibi Orçun Kaylak, dükkanını kapatma saatlerinde olayın gerçekleştiğini ifade ederek şunları söyledi:

"O sırada içeride bir müşteriyle ilgileniyordum. Dükkanımı kapatma saatlerine yakındı. İşlerimin yoğunluğundan tezgahın üstü biraz dağınıktı. Nasıl olduğunu anlayamadım. Müşteriler gittikten sonra tezgahın üstünde olan 6 bin TL değerindeki telefonun olmadığını fark ettim.

İzmir'de kaşla göz arasında telefon hırsızlığı

Tüm aramalarıma rağmen bulamayınca, güvenlik kameraları görüntü kayıtlarına baktım. Telefonun çalındığını kamera görüntülerinden anladım. Emniyet güçlerine yapılan hırsızlığı bildirdim. Onlarda gelip bilgi ve kamera görüntülerini aldılar. Benim canım yandı. Başkalarının yanmaması için bu hırsızlık çetesi en kısa sürede inşallah yakalanırlar. Yaptıkları yanlarına kar kalmasın."

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)