İzmir'de iki doktor, hasta ve yakını tarafından darbedildi
AA

İzmir’de E.B., geçirdiği trafik kazasının ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi travma birimine getirildi.

Sıraya alınan E.B., hemen tedavi edilmek istediğini söyleyince kadın doktor Ö.K., planlanan tedavi yöntemine uymasını ve sakin olup beklemesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine E.B., kadın doktora hakaret etti.

SAKİN OL UYARISI

Ö.K.'nin yanındaki doktor O.T., E.B.'ye sakin olması ve bağırmaması yönünde ikazda bulundu.

İKİ DOKTORU DARBETTİ

E.B. ve yanında bulunan arkadaşı İ.H.Ç., doktorlar Ö.K. ve O.T.'yi darbetti.

Doktorlar polisten yardım isterken, 2 şüpheli 35 AFC 320 plakalı araca binerek hastaneden kaçtı. Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İzmir'de iki doktor, hasta ve yakını tarafından darbedildi VİDEO

TABANCA VE UYUŞTURUCU BULUNDU

Eşkal ve araç bilgisinden yola çıkan polis ekipleri, Ankara Caddesi üzerinde şüphelileri yakaladı. E.B. ve İ.H.Ç. ile yanlarında bulunan Ö.Ç., gözaltına alındı. Şüphelilerin üst araması ve araçta yapılan aramada, ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir'de iki doktor, hasta ve yakını tarafından darbedildi

"BU KADARIYLA KURTULDUĞUMUZ İÇİN ŞANSLI HİSSEDİYORUZ"

Üniversite hastanesinde meslektaşıyla birlikte darbedilen kadın doktor Ö.K.'nin ifadesinde, "Ben normal bir şekilde konuşurken ve derdimi anlatmaya çalışırken, şahıs bir anda bağırmaya başladı. Çok korktum ve arkadaşım O.T. bunu fark edince yanımıza geldi. Şahısların gözleri dönmüş gibiydi. Bu kadarıyla kurtulduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz." dediği öğrenildi.

İzmir'de iki doktor, hasta ve yakını tarafından darbedildi

"HASTANE POLİSİNİN DE ÜZERİNE YÜRÜDÜLER"

O.T. ise ifadesinde, "Acil serviste bu tür darp olaylarıyla sıkça karşılaştığımız için engellemeye çalıştım. Yatıştırmak için yanlarına gittim ancak daha da alevlendiler ve bize saldırdılar. Bizi korumak isteyen hastane polisimizin de üzerine yürüdüler. Bu kez ona da saldırmaya çalıştılar. Güvenlikler gelip müdahale etti, ancak şahıslar çok agresifti." dedi.

İzmir'de iki doktor, hasta ve yakını tarafından darbedildi

CİNSEL İSTİSMAR SUÇLARI ÇIKTI

Öte yandan, E.B.'nin yapılan kimlik sorgusunda, kasten yaralama, cinsel istismar ve madde kullanımından dosyası olduğu, İ.H.Ç.’nin ise cinsel istismar, kasten yaralama, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak gibi suçlardan sabıkası bulunduğu tespit edildi.

İzmir'de iki doktor, hasta ve yakını tarafından darbedildi

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)