İstanbul'daki yangında 2 kişi yaralandı
İHA

Sabah saatlerinde İstanbul Sancaktepe’de Veysel Karani Mahallesi Dünya Sokak'ta, 5 katlı apartmanın 5’inci katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangının çıkmasıyla birlikte yoğun duman tüm daireyi sardı.

Olayı hemen fark eden vatandaşlar durumu itfaiye polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

BİR KİŞİ HAFİF DERECEDE YANDI

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının çıktığı anda daire içinde bulunan yaşlı bir vatandaş ise yangından etkilenerek hafif derecede yandı.

İstanbul'daki yangında 2 kişi yaralandı VİDEO


İstanbul'daki yangında 2 kişi yaralandı

HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekipleri, yangını söndürdükten sonra daire içine girerek yanan bir vatandaşı çıkartarak sağlık ekiplerine verdi. Yanan yaşlı vatandaş, sağlık ekipleri tarafından Sancaktepe Şehit Profesör İlhan Varank Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Daire içinde bulunup yoğun dumandan etkilenen bir kişi ise yine itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekipleri tarafından ambulansta ayakta tedavi edildi.

İstanbul'daki yangında 2 kişi yaralandı

3 KİŞİ ÇATIDA MAHSUR KALDI

Yangında daireyi yoğun duman sarması ile evde bulunan diğer 3 kişi çatı katına çıktı. İtfaiye ekipleri, yangını tamamen söndürdükten sonra çatıda mahsur kalan 3 kişiyi kurtararak toplamda 5 kişiyi tahliye etti. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

İstanbul'daki yangında 2 kişi yaralandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)