İstanbul'da şaşkına çeviren boşanma: Damat, kaynanasına aşık oldu
ensonhaber.com

İstanbul'da, okuyanları hayrete düşeren bir olay yaşandı.

Eşinin annesine aşık olan genç adam, hislerine yenik düşüp aşkını itiraf etti. Kaynana ise damadından gelen ilan-ı aşk sonrası, bu aşkın imkansız olduğunu damadına anlatmaya çalışsa da başarılı olamadı.

İstanbul'da yaşayan 28 yaşındaki talihsiz genç kız N. K. ve 32 yaşındaki K. K. çifti 2015 yılında hayatlarını birleştirdi.

Sabah'tan Deniz Yusuf'un haberine göre çiftin bu evliliklerinden bir çocuğu oldu. İddiaya göre geçtiğimiz aylarda çift arasında geçimsizlik başladı.

ANNESİNDEN DUYDUKLARIYLA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Genç adam, eşi ve çocuğu ile ilgilenmiyor, eş vazifesini yerine getirmiyordu. Aldatıldığından şüphelenen kadın, eşi ile iletişim kurmak istediğinde ise olumsuz bir tepki ile karşılaşıyordu.

Ne yapacağını bilemeyen mağdur kadın, aylarca ilişkiyi bu şekilde sürdürmek zorunda kaldı.

Oğlu sebebiyle aylarca evliliğini sürdürmeye çalışan çaresiz kadın, annesinden yardım istedi. Fakat duydukları karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşayan kadın, hayatının şokuyla baş başa kaldı.

"KIZINLA EVLİYİM AMA AKLIM, FİKRİM, YÜREĞİM SENİNLE"

Yine iddiaya göre 55 yaşındaki anne R.T., kızı N. K.'ye damadının kendisine attığı ilan-ı aşk mesajlarından bahsetti. Duydukları sonrası sinir krizi geçiren mağdur kadın, ''Sana aşığım. Kızınla evliyim ama aklım, fikirim, yüreğim seninle'' sözlerini barındıran yüzlerce mesajı okudu.

Okudukları karşısında tamamen yıkılan N. K., eşiyle yüzleşmek istediğinde ise fiziki ve psikolojik darba maruz kaldı. Ne yapacağını bilemeyen kadın, İstanbul Aile Mahkemesine başvurarak boşanma davası açtı.

Genç kadın boşanma dilekçesinde; 6 yıllık eşinin annesine attığı aşk mesajları sonrası büyük bir şok yaşadığını, eşinin evlendikten kısa bir süre sonra kendisini aldattığından şüphelendiğini fakat annesi mesajları gösterene kadar bu duruma inanmadığını anlattı.

İstanbul'da şaşkına çeviren boşanma: Damat, kaynanasına aşık oldu

"ANNEME AŞIK OLAN BİR ADAMLA EVLİLİK SÜRDÜRMEM İMKANSIZ"

Eşinin, annesine duyduğu büyük aşkı itiraf etmesi ardından uğradığı psikolojik zararın tarifsiz olduğunu ifade eden genç kadın, ''Bu evlilikte eşimin kayınvalidesine duyduğu aşk nedeniyle meydana gelen zararın tümünün tek sorumlusu boşanmak istediğim K. K.'dir. Maddi manevi oluşan tüm zararda tam kusurlu olan oğlumun babasının iştirak nafakası ile 100 bin liralık tazminat ödemesi gerekmektedir. K.K.'nin ağır kusurlu eylem ve davranışlar sergileyerek zaten yerine getirmediği eş sorumlulukları sebebiyle tazminatın ödenmesini ve boşanmamızı talep ediyorum. Anneme aşık olan bir adamla evlilik birliği sürdürmem imkansız bir hal aldı.'' ifadelerini kullandı.

Dava dosyasına eşi Kemal K.'nin annesi R.T.'ye attığı aşk mesajlarını delil olarak sunan N. K.'nin açtığı boşanma davası sürüyor.

İstanbul'da şaşkına çeviren boşanma: Damat, kaynanasına aşık oldu

İstanbul'da şaşkına çeviren boşanma: Damat, kaynanasına aşık oldu

İstanbul'da şaşkına çeviren boşanma: Damat, kaynanasına aşık oldu