İstanbul'da rögar kapakları hırsızların hedefi oldu
DHA

İstanbul Beşiktaş'taki TEM bağlantı yolu üzerinde bulunan rögar kapağı, bir kişi tarafından çalındı.

Şüphelinin rögar kapağını yerinden sökmeye çalıştığı anlar ve kapağı alarak olay yerinden ayrılması güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

KAMERAYA ANBEAN YANSIDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüphelinin rögar kapağını yerinden çıkarmak için bir süre uğraşıp söktükten sonra arabasına yükleyerek gözden kaybolduğu görülüyor.

İstanbul'da rögar kapakları hırsızların hedefi oldu ViDEO

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ İÇİN TEHLİKE ARZ EDİYOR

Rögar kapağının çalınması yolda oluşan çukurun motosiklet sürücüleri için tehlike arz ettiğini belirten Celal Gündoğan," Burası TEM Bağlantı yolu. Buradaki rögar kapağını kağıt toplayıcılar çalmış. Burası şu anda tehlike arz ediyor. Birkaç kez yaşandı bu olay ve geçtiğimiz yıllarda bir kişi çalınan rögar kapağı nedeniyle çukura düşerek hayatını kaybetmişti. Ne yazık ki bundan ders çıkarılmadı. Daha sık denetlenmesi gerekiyor. Özellikle rögar çukurları motosiklet sürücüleri içinde tehlike arz ediyor. Motosikletliler sağ şeridi kullandığı için bir anda çukura düşebilir." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da rögar kapakları hırsızların hedefi oldu

ÇALINAN RÖGAR KAPAKLARI ÖLÜMLERE VE YARALANMALARA NEDEN OLMUŞTU

Sarıyer'de geçtiğimiz yıllarda çalınan rögar kapağı nedeniyle çukura düşen bir temizlik işçisi hayatını kaybetmiş, Ataşehir'de ise görme engelli bir kişi düşerek ağır yaralanmıştı.

İstanbul'da rögar kapakları hırsızların hedefi oldu

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)