İstanbul'da damada pompalı tüfek takıldı
İHA

İstanbul Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen düğünde, akıllara durgunluk veren anlar objektiflere yansıdı.

Gürpınar'da Muş ve Erzurumlu iki ailenin çocuklarının dünyaevine girdikleri mutlu günde takı merasimi dikkat çekti.

POMPALI TÜFEK HEDİYESİ

Takı merasimi başladığı sırada damat İbrahim Mendeşağu'nun arkadaşlarından Onur İlkan Demirkol, kırmızı kurdeleyle bağladığı tüfeği damadın boynuna taktı.

"ŞEYTAN DOLDURMASIN"

Merasim sunumunu yapan kişi, “Şeytan doldurmasın, şöyle güzel bir alkış alabilir miyiz?” dedi ve salondan alkışlar yükseldi.

İstanbul'da damada pompalı tüfek takıldı VİDEO

GELİNİN SURATI ASILDI

Damat ve arkadaşları ise hatıra fotoğrafı çektirmekten geri durmadı. Bu sırada gelinin suratının asıldığı görüldü. Düğün, halayın ardından sorunsuz bir şekilde dağıldı.

POLİS EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Öte yandan, polis ekipleri damat ve arkadaşlarının hatıra pozu için çektirdiği fotoğraf ve görüntülerin ortaya çıkmasının ardından harekete geçti.

TÜFEĞİ, TAKAN KİŞİYE GERİ VERDİ

Şahısların kimliklerinin belirlenmesinin ardından İbrahim Mendeşağu, Beylikdüzü ilçesi Adnan Kahveci Mahallesi'nde yakalandı.

Damadın tüfeği, Onur İlkan Demirkol'a geri verdiği öğrenildi.

Tüfeği damada takı olarak takan Demirkol, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi'ndeki evinde yakalanırken, pompalı tüfek de ele geçirildi.

DÜĞÜN SALONUNA DA CEZA UYGULANDI

Gözaltına alınan Onur İlkan Demirkol ile İbrahim Mendeşağu'ya ele geçirilen tüfek ile ilgili 944'şer lira cezai işlem uygulanırken, pandemi tedbirlerine uymadığı tespit edilen düğün salonuna ise 3 bin 469 lira cezai işlem uygulandı.

Ayrıca salona, ruhsatsız faaliyet gösterdiği için idari işlem başlatıldı.

"ŞAKA AMAÇLIYDI"

Onur İlkan Demirkol, "Evet ben taktım. Bizde geleneksel olarak ayva, elma, emzik takarlar. Biz de pompalı tüfek düşündük şaka olarak taktım. Sosyal medyaya düşmüş yanlış yorumlamışlar. Pişman değilim. Aklım hala yapamadıklarımda. Silah emniyette. Para cezası kesildi 944 lira. Damada para da taktım, cezayı da ödedim. Karakoldan aradılar silahı teslim ettim. Damat kabul etmedi iade etti. 'Bu büyük dedi' bana. Kötü bir şey yok. Şiddete biz de karşıyız. Şaka amaçlıydı." dedi.

İstanbul'da damada pompalı tüfek takıldı

İstanbul'da damada pompalı tüfek takıldı

İstanbul'da damada pompalı tüfek takıldı

İstanbul'da damada pompalı tüfek takıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)