İstanbul’da borçlarını tahsile giden nişanlı çift gasbedildi
İHA

Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Fetih Sokak üzerinde, Hakan G. ve nişanlısı Sinem K. 34 AGB 376 plakalı otomobilleriyle önceden borç verdikleri 2 şahısla parayı tahsil etmek için buluştu.

BORÇ TARTIŞMASINDA DARBETTİLER

Buluşma sonrası Barış Ç. ve Erkan Ç. çiftin aracına bindi. Burada taraflar arasında borç tahsilatı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar Hakan G’yi darbetmeye başladı.

İstanbul’da borçlarını tahsile giden nişanlı çift gasbedildi

BAŞINA SİLAH DAYAYIP SAÇINDAN SÜRÜKLEDİLER

O esnada şahıslardan biri Hakan G’nin başına tabanca dayayarak para istedi. Olay devam ettiği sırada otomobile 3 şahıs daha geldi. Gelen şahısların Hakan G’yi darbetmeye devam ettiği anda ise nişanlısı Sinem K. araçtan inerek kaçmak istedi. Ancak şahıslardan biri kadını saçından tutarak yerde sürükledikten sonra Hakan G’nin cebindeki 10 bin lirayı, nişanlısının ise cüzdanındaki 8 bin lira parasıyla cep telefonlarını gasbetti.

İstanbul’da borçlarını tahsile giden nişanlı çift gasbedildi

HEM PARALARINI HEM DE ARAÇLARINI GASBETTİLER

Olayın ardından şahıslar, nişanlı çiftin aracını da gasp ettikten sonra havaya 3 el ateş açıp kaçtı. Dehşeti yaşayan çiftin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine giden ve şahısların kaçış noktalarında kapama yapan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çaldıkları otomobili terk edip izlerini kaybettiren şüpheli Barış Ç. ve Erkan Ç’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)