İngiltere'de kızını döverek öldüren kadın ve sevgilisi tutuklandı
ensonhaber.com

İngiltere'de bir yıl önce işlenen cinayet kan dondurdu…

Feci olayın başrolünde acımasız bir anne var…

Birmingham'ın West Midlands bölgesinde 3 yaşındaki Kaylee-Jayde, annesiyle birlikte yaşadığı evinde geçen yıl 9 Ağustos'ta ölü olarak bulundu.

Yapılan inceleme sonucu küçük kızın, karın ve göğüs bölgesine aldığı sayısız darbe nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşıldı.

İKİSİ DE TUTUKLANDI

Tıbbi muayenelerde çocuğun kırık kaburgalar, alt bacak kırıkları ve kırık göğüs kemiği dahil olmak üzere geçmişe dayanan yaralanmalara maruz kaldığı ortaya çıktı.

Bunun üzerine Birmingham Crown Court Mahkemesi, annenin gözaltına alınmasını istedi.

Geçen yıldan bu yana devam eden duruşmada, geçtiğimiz günlerde karar çıktı. Duruşmada hem anne hem de sevgilisi tutuklandı.

İngiltere'de katil annenin kızı ile son görüntüleri VİDEO

CİNSEL BİRLİKTELİĞE ENGEL OLUYOR DİYE ÖLDÜRDÜLER

Mahkemeye delil olarak sunulan konuşmalarla birlikte aydınlatılan feci cinayet ise şöyle gelişti:

23 yaşındaki Nicola Priest ve 22 yaşındaki erkek arkadaşı Callum Redfern bir aradayken, 3 yaşındaki Kaylee-Jayde uyanıktı.

Minik kız, evin içerisinde geziyor ve sevgililerin cinsel birliktelik yaşamalarına engel teşkil ediyordu.

Bunun üzerine sinirlenen anne, onu dövmeye ve eziyet etmeye başladı.

Cani anne, sevgilisine "Onu öldüreceğim, sürekli ortalıkta geziyor, ona vurup aklını başına getirdim" dedi. Sevgilisi de "Bir tane de benim için vur" şeklinde karşılık verdi.

Bunun üzerine cani çift, bir olup minik kız çocuğunu döverek öldürdü.

İngiltere'de kızını döverek öldüren kadın ve sevgilisi tutuklandı

KIZI YERDE YATARKEN BİLE PAYLAŞIM YAPTI

Nicola Priest, cinayet suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Zavallı çocuğu annesiyle birlikte dövdüğü ve eziyet ettiği ortaya çıkan Priest'in 22 yaşındaki erkek arkadaşı Callum Redfern de cinayet suçundan 14 yıl hapis cezası aldı.

Duruşmada; annenin, kızı yerde yatar ve can çekişirken bile sosyal medyadan paylaşımlar yaptığı ve sosyal medyaya hastalık derecesinde bağımlı olduğu da ortaya çıktı.

İngiltere'de kızını döverek öldüren kadın ve sevgilisi tutuklandı

TİMSAH GÖZYAŞLARI

Öte yandan cani anne Nicola Priest’in, bir TikTok hesabı açarak öldürdüğü kızının fotoğraflarını emojiler, dokunaklı şarkı sözleri ve 'seni çok özledim meleğim' gibi notlarla paylaştığı da görüldü.

Kızıyla ilgili paylaşımlar yapan ve adeta timsah gözyaşları döken annenin, sevgilisiyle birlikte çocuğunun ölümüne dövdükten sonra tıbbi yardım çağırmamış olması ve çocuğun hayatının kurtulmasını engellemiş olması olayın kan donduran detaylarından biri olarak kayıtlara geçti.

İngiltere'de kızını döverek öldüren kadın ve sevgilisi tutuklandı

İngiltere'de kızını döverek öldüren kadın ve sevgilisi tutuklandı