CZN Burak'ın mekanında cinayet iddiası
ensonhaber.com

'CZN Burak' lakaplı ünlü restoran sahibi Muhammed Burak Özdemir, İstanbul Levent'teki metronun önünde yaşanan cinayetin kendisiyle ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.

'Ünlü restoranda cinayet' şeklinde verilen haberde; CZN Burak'ın sahibi olduğu restoranda sözde garson olarak çalışan Zekeriya H. ve Mehmet G. arasında, servis açma konusunda yaşanan tartışmanın, kavgaya dönüştüğü ve Türk olan garsonun, Suriyeli olan nargile ustası garsonu silahla öldürdüğü iddia edildi.

CZN Burak'ın mekanında cinayet iddiası

'İFADESİ ALINDI' İDDİASI

Hatta olayın ardından CZN Burak'ın ifade verdiği öne sürüldü. Gazete haberinde; CZN Burak'ın cinayete ilişkin her iki şahsın restoranında garson olarak çalıştığını, işletme içinde herhangi bir tartışmaya şahit olmadığını ve kavgayı diğer çalışanlarından öğrendiğini söylediği aktarıldı.

CZN Burak'ın mekanında cinayet iddiası

'MÜEBBET İSTENİYOR' DENİLDİ

Haberin son kısmında ise cinayet zanlısının, 'kasten öldürme', 'kasten adam öldürmeye teşebbüs', 'kasten yaralama', 'kasten yaralamaya teşebbüs' ve 'hakaret' suçları kapsamında müebbet hapsi istendiği belirtildi.

ANINDA AÇIKLAMA YAPTI

Tüm bu gelişmelerin ardından ünlü restoran sahibinden açıklama geldi. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan CZN Burak, yaşanan olayın 1 sene önce gerçekleştiğini ve olayın işletme ile bir alakası olmadığını söyledi.

CZN Burak'ın mekanında cinayet iddiası