Fatih'te parasını gasbettiği adama 'hırsız' diye bağırdı

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan gasp olayında, bir döviz bürosu kuryesi, elinde 30 bin liranın bulunduğu poşetle yolda yürürken, peşinden koşan bir kişinin saldırısına uğradı.

İHA'nın haberine göre; adamı yere yatıran şüpheli, elindeki para dolu poşeti almaya çalıştı.

O sırada gasp şüphelisi, kendi mağdurmuş gibi parasını çaldığı adama 'hırsız' diye bağırdı.

30 bin doları gasbeden şahıs aranıyor

Boğuşma esnasında yere saçılan dolar destesini toplayan şüpheli, hızla olay yerinden uzaklaştı. Gasp şüphelisi, polis ekipleri tarafından aranıyor.

Fatih’te gasp dehşeti kamerada

"Kimse müdahale edemedi"

Esnafın olaya müdahale edemediğinden söz eden Ergin Gürsoy, "Ben çalışıyordum. Bir bağrışma oldu. Ne olduğuna bakmaya geldiğimde dolarların saçıldığını gördüm. Şapkalı ve maskeli bir kişi paraları aldı ve gitti. Saçılan paraları insanlar topladı. Adama verdiler. Ben kavga ediyorlar sandım. Kalkar kalkmaz paralar saçıldı. Kimse müdahale edemedi. İnsanlar da korkuyor. İki kişi kavga ediyor. Hemen müdahale edemezsin." dedi.

"Hırsız, para sahibine 'hırsız budur' dedi"

Yaşananları anlatan bir esnaf, "Birisi oradan geliyordu. Bankadan mı, dövizciden mi çıktı bilmiyorum. Adamın üzerinde para vardı. Çantada da para vardı. Birisi tuttu. Yere indirdi. Biz de bakıyorduk. Adamı tutan yerdekine ‘hırsız’ diyordu. Hırsız, para sahibine 'hırsız budur'diyor. Korkuyoruz biz de. Adama ne diyebiliriz. Bir destelerle para saçıldı. Gasp edilen yabancı uyrukludur. Gasp eden de yabancı uyrukludur." diye konuştu.

Fatih'te parasını gasbettiği adama 'hırsız' diye bağırdı

Fatih'te parasını gasbettiği adama 'hırsız' diye bağırdı