Esenyurt'ta taksiciler, sürücü adayının yolunu kesti
İHA

İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Koza Mahallesi'nde direksiyon eğitimi alan ve yokuşta arabayı kaldırmakta zorlanan kadın sürücü adayı, arkadaki taksi sürücüsünün kornaya basmasıyla paniğe kapıldı.

Kadın arabayı stop ettirirken, duruma sinirlenen taksici aracın yanına gelerek küfür yağdırmaya başladı.

Tepki üzerine araçtan inen direksiyon eğitmeni, taksiciyle tartışma yaşadı.

ARKADAŞLARINI ÇAĞIRIP ÖNLERİNİ KESTİ

Çevredekilerin müdahalesiyle sona eren tartışma, ilerleyen dakikalarda taksicinin arkadaşlarına haber vermesiyle tekrardan alevlendi. Taksi grubu trafikte takip ettiği eğitim aracının önünü kesti.

Esenyurt'ta taksiciler, sürücü adayının yolunu kesti VİDEO

ARACA SALDIRDILAR

Direksiyon eğitmeni adayın olaydan etkilenmemesi için araçtan inerek kapıları kilitledi. Eğitmen zor anlar yaşarken taksiciler ise aracın kaput kısmına vurmaya başladı. Olay, yine çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son bulurken, o anlar ise trafikteki başka bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

RUHSATLARI İPTAL EDİLDİ

Olay üzerine harekete geçen polis ekipleri, taksi şoförleri Ö.G., O.D. ve E.Ö.'yü gözaltına aldı. Sürücülere trafiği tehlikeye atmaktan 458 lira para cezası kesilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesince taksicilik yapma ruhsatları iptal edildi.

TAKSİCİ KENDİNİ SAVUNDU: O SALDIRDI

Karakol çıkışında kendisini savunan taksici E.Ö. "Ben durumu kendisine izah etmeye çalıştım. Kendisi sağdan devam etmeyip bana bağırdı çağırdı. O esnada bağırdığı için el frenini çektim, öne geldi. Ben olayı sakinleştireyim derken, o benim üzerime saldırdı. Agresifti birbirimize girdik. O da boğazımı sıktı. İlk başta ben tektim, arkadaşlarım beni o durumda görünce geldi. Hatta kaza yaptığımı sandılar."

Öte yandan taksici ve arkadaşlarının, aracın önünü kestiği anların öncesinde yaşananlara ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde tarafların yumruk yumruğa kavga ettiği görüldü.

Esenyurt'ta taksiciler, sürücü adayının yolunu kesti

Esenyurt'ta taksiciler, sürücü adayının yolunu kesti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)