Esenyurt'ta taksiciler arasında silahlı kavga
DHA

Esenyurt'ta aralarında daha önceden yolcu alma yüzünden husumet bulunan başka bir taksi durağında çalışan Fatih G., Yalçın D. ve Zeytin A. ile ismi henüz öğrenilemeyen bir taksici meydandaki durağa geldi.

POMPALI TÜFEKLE VURDU

Durak önünde taksiciler arasında silahlı ve sopalı kavga çıktı. Kavgada bir kişi pompalı tüfekle 4 kişiyi vurdu. Pompalı saldırgan kaçarken, birlikte geldiği Fatih G., Yalçın D. ve Zeytin A. da yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Pompalı tüfekli saldırgan silahı olay yerinde bırakarak kaçtı.

Esenyurt taksi

3 ÖLÜ 4 YARALI

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Esenyurt Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan abi kardeş Cengiz Dayanmaz ve Yavuz Dayanmaz ile Sinan Öztürk öldü. Tahir Ç.'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Karşı taraftan yaralanan Fatih G., Yalçın D. ve Zeytin A. ise Avcılar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Esenyurt'ta taksiciler arasında silahlı kavga VİDEO

DAHA ÖNCE DE 1 TAKSİCİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Esenyurt’ta farklı iki taksi durağı arasında da silahlı kavga çıkmıştı. Olayda bir taksici hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayla önceki taksi durağındaki bağlantı olup olmadığı araştırılıyor.

Esenyurt taksi

Esenyurt taksi

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)