Esenyurt'ta kedi beslemek için evden çıkan kadının cesedi bulundu
DHA

24 Ekim Pazar günü akşam saatlerinde Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi'ndeki evde ailesiyle birlikte yaşayan 37 yaşındaki Esra Malgır, apartman boşluğundaki kedileri beslemek üzere çıktı.

Akşam saatlerine kadar haber alınmaması üzerine ailesi, Malgır'ı aramaya başladı.

Mama vermek için apartman boşluğuna gittiğini öğrenen kardeşi Haluk Malgır, ablasını yan apartmanın bodrum katındaki dairenin balkonunda kanlar içinde yerde yatarken buldu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları çalışmada, kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, kadının ölümü hakkında inceleme başlattı.

Esenyurt'ta kedi beslemek için evden çıkan kadının cesedi bulundu VİDEO

SAVCI ŞÜPHELİ BULDU

Olay hakkında başlatılan soruşturmada savcı, Malgır'ın ölümünü şüpheli buldu. Otopsi raporu istenmesinin üzerine kadının cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olay hakkında çalışmalar devam ediyor.

"YAN BİR ŞEKİLDE YATIYORDU"

Ablasının cansız bedenini bulan kardeş Haluk Malgır, "Geldim buraya baktım. Lamba yanıyordu, kimse yoktu. Tuğlalardan atlayıp, bahçeye baktım. Burada kuru mama ve su vardı. Buraya geçtiğini anladım. İlerisi de zifiri karanlık. Telefonumun ışığı ile sağa sola bakmaya başladım. Ablamı burada buldum. Yan bir şekilde yatıyor. Gözleri açıktı." dedi.

"10 KERE ATLAYAYIM EN FAZLA KOLUMU KIRARIM"

Haluk Malgır, "Ben buradan atlayayım şimdi gözünüzün önünde, en fazla kolum kırılır. Savcı da otopsi istedi. Buradan düşmeyle bir insanın ölebileceğini düşünmüyorum. Bunun arkasında bir şey olduğunu düşünüyorum. Araştırılmasını istiyorum. Buradan 10 kere atlayayım, en fazla kolumu kırarım. Belki ayağım biraz incinir." diye konuştu.

Kedi beslemek için evden çıkmıştı; cesedini kardeşi yan binada buldu -1

Kedi beslemek için evden çıkmıştı; cesedini kardeşi yan binada buldu -2

Kedi beslemek için evden çıkmıştı; cesedini kardeşi yan binada buldu -3

Kedi beslemek için evden çıkmıştı; cesedini kardeşi yan binada buldu -4

Kedi beslemek için evden çıkmıştı; cesedini kardeşi yan binada buldu -5

Kedi beslemek için evden çıkmıştı; cesedini kardeşi yan binada buldu -6

Kedi beslemek için evden çıkmıştı; cesedini kardeşi yan binada buldu -7

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)