Esenyurt'ta fırına gelen sarhoş adam yardım kutularını çaldı
İHA

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde bulunan bir fırına gelen sarhoş adam ortalığı birbirine kattı.

Yaklaşık 20 dakika kadar fırında kalan ve gelen müşterilerden para isteyip rahatsız eden şahıs, bununla da kalmadı.

FIRIN SAHİBİ VERİP GÖNDERMEYE ÇALIŞTI

Kasiyerin çay ikram ettiği şahıs, içecek dolabından üç adet kola alarak kasaya geldi. Fırın çalışanı, bir süre daha ortalıkta dolaşarak insanlara rahatsızlık veren sarhoş adama para ve ekmek vererek göndermeye çalıştı.

YARDIM KUTULARINI ÇALDI

Kasiyerin şahsa verdiklerini poşetleyip arka tarafa gitmesini sarhoş adamsa ikram edilen çayından bir yudum daha alarak kasanın yanında duran yardım kutularını çaldı.

Esenyurt'ta fırına gelen sarhoş adam yardım kutularını çaldı VİDEO

"GİTSİN DİYE PARA BİLE VERDİM"

Yaşanan hırsızlık anlarını anlatan fırın çalışanı İsmet Erol, "Adam geldi buraya sarhoştu. Bir süre içeride dolaştı, gelen müşteriye hakaret etti. Müşteriler tepki gösterince ben de gitmesi için ekmek ve para verdim. Dolaptan üç tane kola aldı, dükkan içinde yaklaşık 15 - 20 dakika dolaştı hatta çay ikram ettim bir türlü gitmedi. En son ise kasada duran yardım kutuları vardı. O kutuları da alarak kaçtı. Adam sarhoştu, pis bir insandı ben sadece gitsin diye para bile verdim. Etraf dağılmasın, dükkan zarar görmesin diye bir şey söylemedim adama. Yoksa ben kolundan tutar dışarıya atardım. Gerginlik olmasın istedim. Yardım kutularını çalmasaydı şikayetçi de olmayacaktım. Durum böyle olunca canım sıkıldı. Biz onu besliyoruz sanki." dedi.

Esenyurt’ta fırına gelen adam yardım kutularını çaldı, üstüne birde kasiyerden para aldı -1

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)