Esenyurt'ta akrabalar arasındaki kavgada bıçaklar çekildi: 2 yaralı
DHA

Önceki gün saat 14.00 sıralarında İstanbul Esenyurt Saadetdere Mahallesi'nde yaşayan M.A., aralarında daha önceden husumet bulunan akrabaları M.A., O.A. ve M.Ç.'yi telefonla arayıp, onlara hakaret etti.

Bunun üzerine 3 akrabası, yaşadığı sokağa gelerek, M.A. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle gelen 3 kişiden biri, M.A.'yı sırtından ve kavgayı ayırmak isteyen M.T.'yi bacağından bıçakladı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

2 yaralı kanlar içinde yerde kalırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı. Bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Tedavileri süren M.A. ve M.T.'nin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Esenyurt'ta akrabalar arasındaki kavgada bıçaklar çekildi: 2 yaralı ViDEO

Esenyurt'ta akrabalar arasındaki kavga kanlı bitti; dehşet anları kamerada -1

ŞİŞLİ'DE YAKALANDILAR

Yapılan çalışmada kimlikleri tespit edilen 3 şüpheli, Şişli'de kaçtıkları otomobilde yakalandı. Polis merkezine götürülen şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Esenyurt'ta akrabalar arasındaki kavga kanlı bitti; dehşet anları kamerada -4

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Yaşanan akraba kavgası cep telefonu kameralarına saniye saniye kaydedildi. Görüntülere kavga anları, M.T.'nin bıçaklandıktan sonra bacağını tutması, M.A.'nın kanlar içinde yerde ambulans bekleyişi ve çevredeki vatandaşların yardım etmesi yansıdı.

Esenyurt'ta akrabalar arasındaki kavga kanlı bitti; dehşet anları kamerada -2

Esenyurt'ta akrabalar arasındaki kavga kanlı bitti; dehşet anları kamerada -3

Esenyurt'ta akrabalar arasındaki kavga kanlı bitti; dehşet anları kamerada -5

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)