Denizli'de şoförün tuvalet molası faciaya neden oldu
İHA

Denizli’nin Pamukkale ilçesine ilçesine bağlı Haytabey ile Uzunpınar mahallelerini bağlayan karayolunda, beraberindeki 5 kişiyle birlikte Akdere Mahallesi'nde bir cenaze törenine katılan sürücü Yaşar C., otomobiliyle Haytabey Mahallesi'ne dönmek üzere yola çıktı.

Kırsal mahalleye az bir mesafe kala sıkışan sürücü, tuvalet ihtiyacını gidermek için aracını park ederek aşağıya indi.

ARKADAN ÇARPTI

Aynı yöne seyir halinde olan İbrahim Doğru idaresindeki minibüs, keskin virajı dönünce bir anda önüne çıkan park halindeki otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle her iki araç da 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Yoldan geçerken kazayı fark eden diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, minibüsünde bulunan sürücü İbrahim Doğru ve eşi Ferize Doğru ile Hasan Güney’in hayatını kaybettiğini belirtti.

3 ÖLÜ 5 YARALI

Çarpışmanın etkisiyle 50 metre uçuruma savrulan otomobilde bulunan Emre M., Emre A., Necmettin C., Uğur Y. ve İzzet T. hafif şekilde yaralanırken, otomobilden inen sürücü Yaşar C. ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar itfaiye, sağlık ve AFAD ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik kurtarma çalışması sonucu olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Hurda yığınına dönen minibüste hayatını kaybeden karı, koca ve diğer yolcunun cenazesi, düştükleri uçurumdan çıkartılarak Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Acı haberi alarak kaza mahalline gelen ailelerin feryatları ise yürekleri dağladı.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden minibüs sürücüsü İbrahim Doğru'nun mahalleye dönüşen Karahayıt beldesinin kurucu belediye başkanlarından birisi olduğu öğrenildi.

Denizli'de şoförün tuvalet molası faciaya neden oldu

Denizli'de şoförün tuvalet molası faciaya neden oldu

Denizli'de şoförün tuvalet molası faciaya neden oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)