Çekmeköy’deki silahlı saldırı kamerada
DHA

Çekmeköy'de bir haber sitesi sahibi Gökhan Balcı’nın önceki gün evinden çıktığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomobille yolu kesildi.

Yüzü maskeli kişi, iddiaya göre Balcı'ya silah doğrulttu. Balcı'nın aracını silahlı saldırganın üzerine sürmesiyle panikleyen saldırgan, arabasına ateş açtı.

Ardından maskeli saldırgan, otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

KORUMA TALEP ETTİ

Gökhan Balcı olayla ilgili, “Emniyet mensupları olay yerine geldi. Yapmış oldukları araştırmada önceden planlanmış bir çalışma olduğunu, adresimi belirlediklerini ve o adreste iki üç saat öncesinden beklediklerini söylediler. Organize edilmiş bir iş olduğunu söylediler. Şu anda emniyet güçleri faillerin yakalanması için gerekli çalışmaları yapıyorlar. Ben de bugün valiliğe giderek koruma talebinde bulundum.” ifadelerini kullandı.

Çekmeköy’deki silahlı saldırı kamerada VİDEO

“HABERLERDEN DOLAYI HEP BÖYLE TEHDİTLER ALIYORUZ”

Balcı, “Biz yaptığımız haberlerden dolayı hep böyle tehditler alıyoruz. Şimdi de tehdit edenler direkt silahla önümü keserek canıma ve malıma kast etmeye çalıştılar. Bu arkadaşlar öncesinde sosyal medyadan bana çeşitli tehditlerde bulunuyorlardı. Yazıp yazıp siliyorlardı. Görüntü alamadığım için şikayetçi olamadım. Öncesinde de bana yine bir aracı gönderdiler. Bana farklı tekliflerde bulundular. Ben bu tekliflerini kabul etmediğim için haberimi yayınladığım için bugün de bu saldırıya maruz kaldım.” dedi.

Çekmeköy’deki silahlı saldırı kamerada

“BANA DOĞRU GELEN KAR MASKELİ 18-19 YAŞLARINDA BİR GENÇTİ”

Balcı, “Otomobilde benim gördüğüm kadarıyla 2 kişilerdi. Birisi şofördü. Aracımı durdurup arabadan inip bana doğru gelen kar maskeli 18-19 yaşlarında bir gençti. Hemen arabanın arka kapısını açıp bana doğru koştu. Bana doğru koşunca ben o anda panik oldum. Bana karşı yapılacak bir saldırı olduğunu düşündüm. Ben de hamleyle aracımla cevap vermek isterken o anda o da panik olup, bacaklarıma gelecek şekilde aracımın sol kapısından 1 el ateş edip aracına binip uzaklaştı.” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’deki silahlı saldırı kamerada

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)