Çekmeköy'deki şahıs, sevgilisinin evine giden komşusunu öldürdü
DHA

İstanbul Çekmeköy, Merkez Mahallesi'nde 29 Ekim 2021 evinden dışarı çıkan 56 yaşındaki Burhanettin Okyay, kapısını önünde 4 kişinin saldırısına uğradı.

Saldırganlar, aralarına aldıkları 56 yaşındaki adamı feci şekilde dövdükten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılan Burhanettin Okyay, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS ŞÜPHELİLERDEN BİRİNİ TESPİT ETTİ

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis, saldırganlardan birinin, Burhanettin Okyay'ın kapı komşusu üniversite öğrencisi S.A.'ın sevgilisi Emre A. olduğunu belirledi. Emre A. ile Burhanettin Okyay ve çocukları arasında, daha önceden kız arkadaşının evine  çok sık geldiği için tartışmalar yaşandığı tespit edildi.

Kız arkadaşının evine çok geliyorsun cinayeti -5

OLAYI GERÇEKLEŞTİREN 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, peşine düştüğü Emre A.'yı kısa sürede yakaladı. Ölümle sonuçlanan darp olayına karıştıkları tespit edilen Onur A.(26), Yasin S.(21) ve 17 yaşındaki Y.M. de gözaltına alındı. Şüphelilerin sorguları Cinayet Büro Amirliğinde yapıldı.

Çekmeköy'deki şahıs, sevgilisinin evine giden komşusunu öldürdü VİDEO

Kız arkadaşının evine çok geliyorsun cinayeti -3

DAHA ÖNCE DE TARTIŞMA YAŞANDI

Yapılan soruşturma sonucu kız arkadaşının evine gittiği için kapı komşusu  Burhanettin Okyay'la daha öncede tartıştığı öğrenildi. Bir süre öncede aynı sebeple Burhanettin Okyay'ın oğullarıyla tartışan şüphelinin, intikam almak için olay günü arkadaşlarını evin önüne çağırdığı tespit edildi.

KAPIDA DARBETTİLER

Birlikte Burhanettin Okyay'ın evden çıkmasını bekleyen şüphelileri,n daha sonra onu darbettikleri tespit edildi.

15'TEN FAZLA SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

Polis soruşturması sırasında şüphelilerden Emre A.'nın daha önceden 17 kez, Onur A.'nın ise 26 çeşitli suçlardan polise geliş kayıtları olduğu tespit edildi. Öte yandan şüphelilerin Burhanettin Okyay'ı dövdükleri anlar ise apartmanın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirtildi. Şüpheliler, işlemleri tamamlandıktan sonra Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Kız arkadaşının evine çok geliyorsun cinayeti -1

Kız arkadaşının evine çok geliyorsun cinayeti -2

Kız arkadaşının evine çok geliyorsun cinayeti -4

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)