Bursa'da bir travesti bıçaklandı
İHA

Rafet Ö., sokakta bulduğu kartvizitin üzerindeki hayat kadınına ait numarayı aradı. Kendisini 'Okşan' olarak tanıtan kişi ile Rafet Ö., para karşılığı ilişki için anlaştı.

TRANSSEKSÜEL OLDUĞUNU ANLADI, VAZGEÇTİ

Fuhuş için anlaştığı adrese giden Rafet Ö., kendisini Okşan olarak tanıtan kişinin transseksüel olduğunu görünce vazgeçerek geri dönmek istedi. Bu sırada Rafet Ö.'nün cep telefonunu gasp eden transeeksüel birey ile Rafet Ö. arasında tartışma çıktı.

BİRİ BIÇAKLA, DİĞERİ SOPAYLA SALDIRDI

Rafet Ö., yanında bulunan bıçak ile gerçek isminin Sima Ç., olduğu öğrenilen kişiyi kolundan bıçakladı. Sima Ç., ise sopayla Rafet Ö.'yü başından yaraladı.

Bursa'da bir travesti bıçaklandı VİDEO

"TELEFONUMU ALMAK İÇİN BIÇAKLADIM"

Olay yerine gelen Osmangazi Suç Önleme Büro Amirliği ile Cinayet Büro Amirliği ekipleri binanın içine saklanan ve yaralı olduğu bilinen trans birey S.Ç’yi de çıkartarak şahısların ifadelerine başvurdu. Olay yerinde yapılan ilk çalışmalarda 75 yaşındaki R.Ö. kendisine ait telefonun S.Ç. tarafından çalındığını, geri almak istemesine rağmen telefonu alamayınca trans bireyi bıçakladığını söyledi. R.Ö. ve S.Ç. olay yerindeki ilk sağlık müdahalelerin ardından önce hastaneye oradan da emniyete götürüldü.

Bursa'da bir travesti bıçaklandı

Bursa'da bir travesti bıçaklandı

Bursa'da bir travesti bıçaklandı

Bursa'da bir travesti bıçaklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)