Bursa'da başkasına benzettiği kıza saldırdı
DHA

Bursa'nın Gürsu ilçesinde Yenidoğan Mahallesi Namiz Yiğit Caddesi üzerinde yaşanan olayda, yürüyerek evine giden 18 yaşındaki Ecenur Ö.'ye, çarşı içinden geçtiği sırada tanımadığı bir kişi arkadan yaklaşıp, elindeki muşta ile vurdu.

Başından aldığı darbeyle kanlar içinde kalan Ecenur Ö. yere yığılırken, çevredekiler saldırgana müdahale etti.

Etkisiz hale getirilen saldırgan, ihbar üzerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Ecenur Ö. ise, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bursa'da başkasına benzettiği kıza saldırdı VİDEO

AĞABEYİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN KİŞİYE BENZETTİ

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan ve daha 16 farklı suç kaydı bulunan şüpheli Sedat A., ''Benim ağabeyim daha önce öldürüldü. Songül S.'yi ağabeyimin ölümüne sebep kişiye benzettim, bilerek olmadı, pişmanım'' dediği öğrenildi.

saldırı

"ŞİKAYETÇİYİM"

Yaşanan olayın ardından konuşan Ecenur Ö., “Eve gitmek üzere yürürken aniden tanımadığım bir adam karşıma çıktı. Hiç bir şey yokken, saldırıp defalarca yumruk attı. 'Songül sen ağabeyimi öldürdün ben de seni öldüreceğim" diyerek' kafama muşta ile vurdu. Ne olduğunu anlamadım, 'seni öldüreceğim' dedi. Kendisini tanımıyorum, beni birine benzettiği için bana bunu yapmış. Olay esnasında kimse yanımıza gelmedi. Vatandaşların bir an olsun yanımıza gelmemesi çok yazık. Şikayetçiyim ve konunun takipçisi olacağız." diye konuştu.

Bursa saldırı

Bursa saldırı

Bursa saldırı

saldırı

saldırı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)