Beyoğlu'nda düğün günü evleri yandı
DHA

İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde yaşayan Eda ve Eren çifti, bugün 15.30'daki nikah törenleri için evlerinden çıkıp, kuaföre gitti.

Nikaha 2 saat kala Eren'i komşuları arayıp evden dumanlar çıktığını söyledi.

YAŞAYACAKLARI EV KÜL OLDU

Çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan çatı katındaki yangını söndürmek için çalışma başlattı. Bu sırada gelen çift yaşayacakları kiralık evin yandığını görünce büyük üzüntü yaşadı.

1 AY ÖNCE DÜĞÜNLERİ YAPILDI

1 ay önce Ağrı ve İstanbul'da düğün yapan çiftin pandemi nedeniyle resmi nikah için bugüne sıra bulabildikleri öğrenildi.

Beyoğlu'nda düğün günü evleri yandı

"ÇOCUKLARIN BUGÜN NİKAHI OLACAKTI"

Gelin damadın akrabası olduğunu söyleyen bir kadın, "Burası yengemle dayımın evi. Çocuklarının da nikahı olacaktı, bugün nikaha gideceklerdi. Benim evim de ileride. İtfaiyeleri görünce kalkıp hemen buraya geldim ve alevleri gördüm. Müdahale edenlerden Allah razı olsun. Durumları iyi değil, zaten kirada oturuyorlar. Düğünü de yeni yaptılar, bir sürü masrafları var" dedi.

Beyoğlu'nda düğün günü evleri yandı

"YENİ EVLENMİŞLERDİ, EŞYALARI YANMIŞTIR"

Yangını gören bir mahalle sakini, "Allah razı olsun, itfaiye 10 dakikada geldi ve yetiştiler. Yetişememiş olsalar çok büyük bir yangın olabilirdi. Allah hepimizi korudu. İçeride iki kişi vardı, dumanı görünce hemen dışarı kaçtılar. Yeni evlenmişlerdi onlar, bugün nikahları vardı. Onların da eşyaları içeride yanmıştır" diye konuştu.

Beyoğlu'nda gelin damadın nikah günü evi yandı

"DIŞARI BAKINCA AMBULANSLARI VE POLİSLERİ GÖRDÜM"

Yanan binanın sahibi Gönül Yılmaz, "Ben aşağıda, kendi evimdeydim. Dışarı bakınca ambulansları ve polis araçlarının bizim eve baktıklarını gördüm. Burada benim kiracılarım oturuyor. Dönüp baktığımda yandığını gördüm ama neden yandığını bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Beyoğlu'nda düğün günü evleri yandı

"OĞLUMUN BUGÜN NİKAHI VARDI"

Damadın babası Kazım Eren "Beni oğlum, baba evden dumanlar çıkıyor diye aradı hemen geldim. Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Oğlumun bugün nikahı vardı" dedi.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Beyoğlu'nda düğün günü evleri yandı

Beyoğlu'nda düğün günü evleri yandı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)