Beylikdüzü'ndeki şahıs, evini uyuşturucu serasına çevirdi
İHA

İstanbul'daki Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Barış Mahallesi'ndeki bir apartmanın çatı katında bulunan bir adreste uyuşturucu madde dikimi yapıldığı yönünde bilgi aldı.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında dün akşam saat 20.30 sıralarında söz konusu adrese baskın gerçekleştiren emniyet ekipleri, apartmanın çatı katında arama yaptı.

UYUŞTURUCU MADDELER ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramalarda saksı ve poşetler içerisinde yetiştirilmiş 19 kök Hint keneviri, 5 kilo 250 gram esrar, 230 gram eroin, uyuşturucu yetiştirilmesi için kullanılan 2 termometre, iklimlendirme LED cihazı, koku giderici 2 havalandırma filtresi ve reflektörler ele geçirildi.

Beylikdüzü'ndeki şahıs, evini uyuşturucu serasına çevirdi VİDEO


Beylikdüzü'ndeki şahıs, evini uyuşturucu serasına çevirdi

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Baskın sırasında seradaki sulama ve iklimlendirme cihazı çalışıyordu
Operasyon sırasında binanın çatı katındaki uyuşturucu serasında yakalanan 36 yaşındaki O.E. adlı şüpheli gözaltına alındı.

OPERASYON ANLARI KAMERADA

Uyuşturuculara el konulurken, operasyonda gözaltına alınan O.E., bu sabah “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti” suçundan adli makamlara sevk edildi. Öte yandan, uyuşturucu serasına düzenlenen operasyon polis kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

EVİNDE ORTAM OLUŞTURDU

Baskın anında seradaki sulama ve iklimlendirme cihazının çalıştığı görülürken, Hint kenevirlerinin ışıklandırma yöntemi ile güneşlendirildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)