Bebek’teki ünlü işletmede sosyal mesafesiz ve maskesiz doğum günü kutladılar
İHA

Tüm dünyanın etkisi altında olduğu koronavirüs ile mücadele kapsamında birçok tedbir uygulamaya geçirilmişti.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle restoran, kafeterya ve benzeri eğlence yerlerinde saat 00.00’dan itibaren müzik yayınına izin verilmeyeceği ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirleri devre dışı bırakacak şekilde eski faaliyetine devam ettiği tespit edilen işletmelerin kapatılacağı bildirilmişti.

DOĞUM GÜNÜ İÇİN KURALLARI ÇİĞNEDİLER

Denetimler hız kesmeden devam ederken, Beşiktaş Bebek’teki ünlü bir restoranda geçtiğimiz hafta olduğu gibi önceki gün yine skandal görüntüler kaydedildi.

Bebek’teki ünlü işletmede sosyal mesafesiz ve maskesiz doğum günü kutladılar ViDEO

Mekanda korona virüs salgınına rağmen doğum günü adı altında bir araya gelen bir grup, maske takmayarak ve sosyal mesafe kurallarına uymayarak eğlenmeye başladı. Grup doğum günü pastasının gelmesinin ardından alkolünde etkisiyle eğlencenin dozunu kaçırarak iç içe dans etmeye başladı.

(Özel) Bebek’teki ünlü işletmede kuralsız doğum günü partisi kamerada -1

SALGINI UMURSAMADAN GÖBEK ATTILAR

Masaların üstüne çıkan ve yüksek sesli müzikler eşliğinde dans eden grup, ne kendi sağlığını ne de içeridekilerin sağlığını bir an olsun umursamadı. Çalınan müzikler eşliğinde kendinden geçen grup, oryantal müzikler eşliğinde de karşılıklı göbek attı.

(Özel) Bebek’teki ünlü işletmede kuralsız doğum günü partisi kamerada -2

Maske dahi takılmayan sosyal mesafesiz partide yaşananlar ise kameralara yansıdı. Partiye katılanlar o anları bir de sosyal medyada paylaştı.

(Özel) Bebek’teki ünlü işletmede kuralsız doğum günü partisi kamerada -4

HER HAFTA AYNI DURUM

Öte yandan, partinin verildiği işletmenin önceki hafta Cumartesi günü sabah saatlerinde polis ve zabıta ekipleri tarafından mühürlendiği, ancak mekan sahibinin “yürütmeyi durdurma” kararı alarak faaliyetlerine devam ettiği ortaya çıkmıştı.

(Özel) Bebek’teki ünlü işletmede kuralsız doğum günü partisi kamerada -3

Geçtiğimiz hafta ise Beşiktaş Kaymakamlığı tarafından mühürlenmek üzere adli ve idari işlem başlatılan mekanın işletme müdürü, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınarak adli işlem yapılmış, partiye katılanlara ise idari para cezası kesilmişti.

(Özel) Bebek’teki ünlü işletmede kuralsız doğum günü partisi kamerada -5

(Özel) Bebek’teki ünlü işletmede kuralsız doğum günü partisi kamerada -6

(Özel) Bebek’teki ünlü işletmede kuralsız doğum günü partisi kamerada -7

(Özel) Bebek’teki ünlü işletmede kuralsız doğum günü partisi kamerada -8

(Özel) Bebek’teki ünlü işletmede kuralsız doğum günü partisi kamerada -9

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)