Babası 11 yaşındaki kız çocuğunu döverek öldürdü
AA

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Güzelvadi Mahallesi'nde 16 Nisan'da babası tarafından darbedilen 11 yaşındaki C.A., kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Küçük kızın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

TUTUKLANDI

Olaydan sonra gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı M.A., nöbetçi sulh ceza hakimliğince "nitelikli kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

EŞİ ŞİDDETTEN KAÇTI

M.A.'nın, bir süre önce şiddet uyguladığı ileri sürülen eşinin kaçtığı ve kendisinin ise 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı öğrenildi.

Babası 11 yaşındaki kız çocuğunu döverek öldürdü

"O CANİ BENİM OCAĞIMI SÖNDÜRDÜ"

Anne Rukiye A. da, eşinin daha önce de çocuklarına şiddet uyguladığını belirterek şunları söyledi:

"O cani benim ocağımı söndürdü, kızımı benden aldı. En ağır cezayı almasını istiyorum. Kızımın ölüm haberini alınca dünyam başıma yıkıldı. Kızım onu hak edecek bir şey yapmadı. Tek suçu yalan söylemekti. 'Baba annem bu eve gelmedi' dediği için onu öldürdü. Kızımı darbettikten sonra çuvalın içine koymuş ölüme terk etmişti. O cani onun babası olamaz. Baba kelimesi ona yakışmıyor."

Babası 11 yaşındaki kız çocuğunu döverek öldürdü

"EŞİNE KARŞI YARALAMA SUÇUNDAN TUTUKLANDI"

Öte yandan, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada ise "Şüpheli M.A, 17 Nisan'da gözaltına alınmış ve 18 Nisan'da sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir. Şüphelinin 31 Mayıs 2019'da eşine karşı yaralama suçundan tutuklandığı ve 4 Kasım 2019'da tahliye edildiği tespit edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)