
Aydın'da yaşlı adam, otobüs şoförüne bıçakla saldırdı
Halk otobüsüne binen 70 yaşındaki yolcunun bir vatandaşla arasında çıkan tartışmada taraf tuttuğu gerekçesiyle şoförü bıçaklamaya kalktığı anlar, vatandaşların kamerasına yansıdı.

Aydın’da 402 numaralı Ortaklar-Aydın seferini yapan otobüse yaşlı kartını göstererek binen 70 yaşındaki ve isminin İsmet olduğu öğrenilen şahıs, İncirliova yakınlarında engelli bir yolcu ile tartıştı.
Otobüs şoförü Ersen Manisa, engelli yolcu ile tartışan yaşlı şahsın sakin olmasını istedi.
"TARAF TUTUYOSUN" DEDİ, BIÇAK ÇEKTİ
Tartıştığı engelli şahıstan öfkesini alamayan yaşlı adam, bu defa otobüs şoförü ile taraf tuttuğu gerekçesi ile tartıştı.
Şehir merkezinde ve trafiğin yoğun olduğu bölgede manevra yapmakta olan şoföre önce yumruk atıp ardından bıçak çeken yaşlı adamın öfkesi herkesi şaşırttı.
ŞOFÖR ŞİKAYETÇİ OLDU
Vatandaşlar tarafından görüntülenen ilginç olayda yaralanan otobüs şoförü yaşlı yolcudan şikayetçi oldu.
Aydın'da yaşlı adam, otobüs şoförüne bıçakla saldırdı ViDEO
İlginizi Çekebilir

Rıza Kayaalp'in karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti
231 YORUM
Diğer spor haberleri

Fenomen Ceo yeni yatırımı ile Dünyayı salladı!
ADVERTORIAL
Tesla

75 profesyonel maçta yenilmeyen boksör Musa Askan Yamak, ringde kalbine yenildi
278 YORUM
Diğer spor haberleri

İBB, Müze Gazhane'de tepki çeken duvar kağıtlarını kaldırdı
741 YORUM
Gündem

Yere dökülen isotu satan esnafa para cezası
354 YORUM
3. Sayfa