Aydın'da kayıp kız çocuğu bulundu, baba tutuklandı
DHA

Aydın'ın Karpuzlu ilçesi Tekeler Mahallesi'nde çiftçilik ve besicilikle geçimini sağlayan ailenin 5 çocuğundan Ö.K. (17), 3 Ağustos'ta saat 19.00 sıralarında inekleri sağacağını söyleyerek, evlerine 20 metre mesafedeki ahıra gitti.

Aradan uzun süre geçmesine rağmen kızı dönmeyince baba E.K., ahıra gitti ancak kızını bulamadı.

Gidebileceği yerlere bakmasına rağmen kızına ulaşamayan baba, bir gün sonra jandarmaya gidip, kayıp başvurusunda bulundu. Video çekerek, yardım çağrısında bulunan E.K., haber alamadığı kızının bir an önce bulunmasını istedi.

Kayıp kızının bulunması için video çeken baba tutuklandı ViDEO

VİDEO ÇEKİP, YARDIM İSTEMİŞTİ

Kızının hayatından endişe ettiğini belirten baba, "Kızım, adeta sır oldu. 5 gündür aramadığımız yer kalmadı. Yerin dibine de girse onu bulacağım. Bu savaşa devam edeceğim. Anne ve babası olarak bu günleri yaşamak zorunda değiliz. Kızım çık ortaya, seni bekliyorum. En kısa zamanda bulunmanı ve geri dönmeni istiyorum. Diken üstünde yaşıyorum. Öldün mü kaldın mı, sağ mısın onu da bilmiyoruz. Bizim günahımız neydi? Onu gören veya yerini bilen biri varsa vatandaş olarak görevini yerine getirerek, bize haber versin. 5 gündür uyku uyumadım. Aç, susuz hayatta kalmaya çalışıyorum. Hayatımız altüst oldu. Bu insanlarda nasıl vicdan var? Kızım daha 17 yaşında, nasıl rahat uyuyorsunuz. Anneyi, babayı hiç düşünmüyor musunuz? Kaçtı mı, kaçırıldı mı, onu da bilmiyoruz. Kızım ortaya çık veya bize bir ışık yolla. Yetkililerden kızımın bulunması için destek bekliyorum." diyerek çağrıda bulunmuştu.

Aydın'da kayıp kız çocuğu bulundu, baba tutuklandı

KIZININ İFADESİ KAN DONDURDU

Kayıp olan Ö.K., 64 gün sonra Tekeler'e 3 kilometre mesafedeki başka bir mahallede kaldığı evde jandarma tarafından bulundu.

Ö.K., jandarmadaki ifadesinde, babasının evli olan ablasına cinsel saldırıda bulunduğunu, kendisine de bulunacağını düşünüp, evden kaçtığını söyledi.

BABA TUTUKLANDI, KIZ ÇOCUĞU DEVLET KORUMASINA ALINDI

Genç kızın ifadesinden yol çıkan jandarma, baba E.K.'yi gözaltına aldı. Jandarmanın ifadesine başvurduğu abla H.A. da babasının kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba E.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ö.K. ise ailesine teslim edilmeyip, 18 yaşından küçük olduğu için devlet korumasına alındı.

Aydın'da kayıp kız çocuğu bulundu, baba tutuklandı

Aydın'da kayıp kız çocuğu bulundu, baba tutuklandı

Aydın'da kayıp kız çocuğu bulundu, baba tutuklandı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)