Avcılar’da markete giren hırsızlar 100 bin TL’lik soygun yaptı

İstanbul'da geçtiğimiz pazar günü Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde yaşanan olayda sabah saatlerinde yüzleri maskeli dört şahıs, keşif yaptıkları marketin önüne gelerek ellerindeki levye ve demir kesme makasları ile kepenkleri kırarak içeri girdi.

Kısa sürede onlarca sigarayı arabalarına dolduran hırsızlar, dükkandaki kasayı da alıp kaçmak isterken, iş yeri sahibi 80 yaşındaki Bahattin Yılmaz’a yakalandı. Sesler üzerine aşağı inen Yılmaz, dükkanındaki hırsızları görünce sopa ile onları kovalamaya başladı.

Bir anda sopalı saldırıya uğrayan hırsızlar ise neye uğradığını şaşırarak geldikleri arabayla kaçtı. Dakikalar içerisinde yaklaşık 100 bin TL’lik soygun yapan hırsızların o anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"Şahıslara saldırıp arabanın ön camını kırmış"

Yaşanan hırsızlık hakkında konuşan Ahmet Karagöl, “Pazar sabahında dört şahıs araçları ile dükkanın önüne geliyor. Daha önceden de dükkanı gözetliyorlar. Daha sonra üç kişi demir kesme makası ve levyelerle gelerek kapı ve kepenkleri kırıyor. İçeri girdikten sonra sigaraları alarak dükkana zarar veriyorlar. Tabii o sırada çıkan sesleri dedemiz fark ediyor ve sopayla aşağı iniyor. Gücü yetmediğinden ötürü bir şey yapamıyor ama sopayla şahıslara saldırıyor. Arabanın ön camını falan da kırıyor. Daha sonra hırsızlar panikleyerek kaçıyorlar. Şahıslara aslında söylenecek çok söz var. Bu mübarek ramazan ayında bari yapmasınlar. Bize ortalama 100 bin TL’lik bir zarar verdiler, başka insanlara vermesinler. Yetkililerden bir an önce hırsızların bulunmasını istiyoruz.” dedi.

Avcılar’da markete giren hırsızlar 100 bin TL’lik soygun yaptı VİDEO

“Elime aldığım sopa ile onları kovaladım”

Hırsızlara müdahale etmek istediğini fakat başaramadığını söyleyen Bahattin Yılmaz, “Ben aşağıdan ses geldiğini fark ettim ve balkona çıktığımda hırsızların marketimize girdiğini gördüm. Ben de koşarak merdivenlerden indim ve elime aldığım sopa ile onları kovaladım. Tabii bir yandan da kendimi korumaya çalıştım. Ne kadar uğraşsam da hırsızlara engel olamadım. Dükkandaki malzemeleri toplayarak kaçtılar.” diye konuştu.

Avcılar’da markete giren hırsızlar 100 bin TL’lik soygun yaptı

Avcılar’da markete giren hırsızlar 100 bin TL’lik soygun yaptı