Ataşehir'de tartıştığı karısını bıçakla öldürdü

İstanbul'da bir kadın cinayeti daha...

Anlaşmazlık nedeniyle bir süredir ayrı evlerde yaşayan Sema Kılıç ile eşi Tuncay Kılıç, Ataşehir ilçesine bağlı İsmet İnönü Parkı'nda karşılaşarak tartışma yaşadı.

Defalarca bıçakladı

Tartışmanın alevlenmesiyle Tuncay Kılıç, karısını bıçaklayarak olay yerinden kaçmaya çalıştı ancak çevredekiler izin vermedi. DHA'nın haberine göre ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Çevredekilerden linç girişimi

Çevredekiler tarafından yakalanan Kılıç da polis teslim edildi. Öfkeli kalabalık bu sırada ise Kılıç'a saldırdı. Darbedilen saldırganı polis zırhlı araca güçlükle bindirdi. Şüpheli sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Ataşehir'de tartıştığı karısını bıçakla öldürdü

"Engellemeye çalıştık ama olmadı"

Görgü tanığı Hakkı Çırçır olayla ilgili konuşarak "Parkta kadını bıçaklıyordu. Koştuk engellemeye çalıştık ama engelleyemedik. Kadın yere düştü bir de sırtından vurdu. Ellerini ve bıçağı çimene sildi. Gençler peşinden koştu, yakalandı." dedi.

Ataşehir'de karısını öldüren saldırgana linç girişimi

"Kadın 'yapma' diye bağrıyordu"

Başka bir görgü tanığı Recebiye Ürküt ise "'Yapma, yapma' sesleri geliyordu. Adam bıçaklamaya devam ediyordu. Ayıran olmadı. Adam kaçtı ama sonra yakaladılar." diye konuştu.

Ataşehir'de tartıştığı karısını bıçakla öldürdü

Valilik: Kadına yönelik her türlü şiddeti kınıyoruz

Öte yandan İstanbul Valiliği olayla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Kadınlara yönelik her türlü şiddeti nefretle kınıyor, bu elim hadise neticesinde hayatını kaybeden Selma Kılıç'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Ataşehir'de tartıştığı karısını bıçakla öldürdü