Ataşehir'de gasp dehşeti: 1 ölü
DHA

İstanbul'un Ataşehir ilçesine bağlı Küçükbakköy Mahallesi Başar Sokak'taki holding binasından çıkan Sibel Koçan ve yanındaki şirket çalışanı, içinde para bulunan çanta ile aracına bineceği sırada saldırıya uğradı.

Çantayı almak isteyen silahlı 3 kişi, 41 yaşındaki Koçan'ın direnmesi üzerine silahlarını ateşledi.

3 MİLYON LİRAYLA KAÇTILAR

Kadını başından vuran saldırganlar yaklaşık 3 milyon lira dolu çantayı alıp, bölgeden uzaklaştı.

HAYATINI KAYBETTİ

Saldırı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Koçan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, boş kovan ve araçta inceleme yaptı.

Ataşehir'de gasp dehşeti: 1 ölü VİDEO

"3 EL SİLAH SESİ DUYULDU"

Görgü tanığı Ayhan Morkoç, "Bir kadının vurulduğunu gördük. 3 el silah sesi duyduk. Arabaya bineceği sırada vurulmuş, pusu kurmuşlar herhalde." diye konuştu.

ARAÇ İKİZ PLAKA ÇIKTI

Olayla ilgili harekete geçen polis, saldırganların kullandığı aracın ikiz plaka olduğunu belirledi. Polis 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ESKİ KOCASI ÖLÜ BULUNDU

Öte yandan, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki bir rezidanstan bahçeye bir kişinin düştüğünün bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hayatını kaybettiğini belirlediği kişinin, Koçan'ın eski eşi Süleyman A. olduğu belirlendi. Süleyman A.'nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçen olayla ilgili çalışma başlattı. Süleyman A.'nın evinde inceleme yapan ekiplerin, evde bir miktar para buldukları öğrenildi.

Ataşehir'de gaspçılar kadını vurarak öldürdü

Ataşehir'de gasp dehşeti: 1 ölü

Ataşehir'de gasp dehşeti: 1 ölü

Ataşehir'de gasp dehşeti: 1 ölü

Ataşehir'de gasp dehşeti: 1 ölü

Ataşehir'de gasp dehşeti: 1 ölü

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)