Antalya'da anne ve babasını öldüren Rus turist için özel ekip kuruldu

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı otelde anne ve babasını öldüren Dmitry Stepanov'un işlediği cinayetin ayrıntıları adeta kan dondurdu.

Dün yaşanan olayda, annesi ve babasıyla tartışan Stepanov, olayın büyümesiyle çekiçle saldırdığı babasını öldürdü, annesini ise ağır yaraladı.

Anne yaşam savaşını kaybetti

Otel yetkililerinin ihbarı üzerine gelen ambulansla anne, özel bir hastaneye sevk edildi.

Rus babanın cenazesi Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna götürülürken, gece saatlerinde annenin de hayatını kaybettiği belirtildi.

Öte yandan Stepanov'un, cinayeti işlemeden önce odada yüksek sesli müzik açtığı, ardından cinayetleri videoya kaydettiği belirlendi.

Boğazlarını telle sıktığı ortaya çıktı

Çekiçle önce annesinin başına vurup bayılttığı, ardından babasının başına ve vücudunun değişik yerlerine defalarca vurduğu belirlenen şahsın, en sonunda her ikisinin de boğazını telle sıktığı tespit edildi.

İşlediği cinayetleri ayrıntılı şekilde video kaydına alan Stepanov'un, elini yüzünü yıkayıp, otelden yaya olarak ayrıldığı görüldü.

Antalya'da anne ve babasını öldüren Rus turist yakalandı VİDEO

Özel ekip kuruldu

Şahsın yakalanması için Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından özel ekip oluşturuldu.

DHA'nın aktarımına göre; psikolojik sorunları olduğu öne sürülen şüphelinin fotoğrafları, hem jandarma hem de polis ekiplerine dağıtıldı.

Cinayet günü bir kafeye çay içmeye giden Stepanov'un, burada kendini kayda alarak bir video çektiği ve cinayeti itiraf ettiği öne sürüldü.

Antalya'da anne ve babasını öldüren Rus turist için özel ekip kuruldu

"Sonunda hayalim gerçekleşti"

Stepanov videoda, “Bugün babamı öldürdüm. Sebebi; o bana çocukluğumda eziyet ederdi ve şiddet uygulardı. Babam amcamın yanında benim kemiklerimi kırdı. 2005 yılında kulağımı patlattı. Onu arkadaşımız Tatyana da gördü. Beni ruh hastaları hastanesine gönderdiler. Her şey babaannemin dediklerinden sonra başladı. O bana ‘sen hep kötü şeyleri üstüne çekiyorsun, onu senden çıkaracağız’ derdi ve bakın sonunda çıktı. Ben şimdi Türkiye'deyim ama Rusya'ya dönmeye korkuyorum. Beni ruh hastalıkları hastanesine gönderirler ve orada suçlarlar.

Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum çünkü ne yapacağımı bilemiyorum. Benim çocukluktan bu yana hayalim babamı öldürmekti, sonunda hayalim gerçekleşti. Ben hayatımda bir çocuğa bile ses yükseltmedim. Ben çok kötü biriyim ama ben doğru yaptığımı düşünüyorum. Babamı öldürdüğümden dolayı pişman değilim” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Antalya'da anne ve babasını öldüren Rus turist için özel ekip kuruldu

Çektiği videoyla kendini ele verdi

Operasyon kapsamında, videonun çekildiği ortamı incelemeye alan ekipler, şahsın izini sürmeye başladı.

Otobüsten Çallı bölgesinde inen Stepanov’un telefon sinyalini takibe alan ekipler, şüpheliyi Kepez İlçesi Dokuma bölgesinde sokakta yürürken yakaladı.

Antalya'da ailesini öldüren Rus turist: Çocukluktan beri hayalimdi VİDEO

8 yıl önce arkadaşını çekiçle öldürdüğü öğrenildi

Öte yandan Stephanov’un 2015 yılında Rusya’da yakın bir arkadaşının başına da çekiçle vurarak ağır yaraladığı, uyuşturucu madde kullanımından da 5 yıl tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Antalya'da anne ve babasını öldüren Rus turist için özel ekip kuruldu

Rus turistin çekiçle saldırdığı babasından sonra annesi de öldü; çifte cinayeti görüntülemiş -1

Rus turistin çekiçle saldırdığı babasından sonra annesi de öldü; çifte cinayeti görüntülemiş -2

Rus turistin çekiçle saldırdığı babasından sonra annesi de öldü; çifte cinayeti görüntülemiş -3

Rus turistin çekiçle saldırdığı babasından sonra annesi de öldü; çifte cinayeti görüntülemiş -4